TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:20 De Wereld op je Bord
Vandaag maken chef Chuck en Hanne een licht en gezond visgerecht dat indruk maakt: gestoomde zeebaars met lente-ui zeker oogt niet alleen geweldig, het smaakt vooral naar meer !
«
»
08:40 Piet patron
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
09:05 Op hete kolen
Een barbecue is niet compleet zonder een lekkere brochette en dat is exact wat onze barbecuechef vandaag op de rooster legt: een sappige kipsaté met groentjes en ananas, overgoten met een marinade.
«
»
09:30 Huizenjagers
Joris is vrijgezel en een echte levensgenieter die veel tijd doorbrengt met zijn broer Hendrik en zijn vrienden. Hij wil niet langer huren en zoekt een woonst met gratis parkeerplaats in de buurt.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
12:25 Two And a Half Men
Alan probeert aan te tonen dat Charlie echt dood is, in de hoop zo zijn erfenis van 2,5 miljoen dollar te kunnen opstrijken.
«
»
12:50 Geen uitzending
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub neemt je mee in de wereld van de Marokkaanse smaken. De enthousiaste en energieke topchef leerde de kneepjes van het vak van verschillende sterrenchefs.
«
»
16:45 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
17:05 De Tafel van Vier
Host Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar de studio aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen.
«
»
18:15 De allerslimste mens ter wereld
De beste kandidaten van de voorbije seizoenen nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel 'De allerslimste mens ter wereld'.
«
»
19:30 Replay
Humoristische show waarin Jeff en Pieterjan van het YouTube-kanaal 'Supercontent' de beste fragmenten uit het rijkgevulde archief van VT4, VIER en Play4 vanonder het stof halen
«
»
19:55 Auwch_
Axel moet op auditie voor een rol in 'Bad Boys for Life' van Adil El Arbi en Bilall Fallah. In een dronken bui rijdt Ben een scheve schaats. Hij is compleet ontredderd.
«
»
20:35 The Revenant
Gids Hugh Glass wordt na een aanval van een beer achtergelaten door de pelsjagers die hij begeleidde. Wanneer zijn zoon wordt vermoord, trekt hij zwaargewond door de onherbergzame wildernis.
«
»
23:30 Ooit vrij
In Hasselt ziet maatschappelijk werkster Nathalie een vrouw met een zware speedverslaving. Ze kreeg een celstraf van meer dan drie jaar voor een reeks inbraken.
«
»
00:35 Het parket
Lies, Tessa, Roeland, Maarten en nog vele andere parketmagistraten tonen ons de problemen waarmee zij elke dag worden geconfronteerd.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers