TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
08:45 Fingerfood
Wrap met kip en pittige cocktailsaus - Grissini met dip van geitenkaas.
«
»
09:05 Peppe's pasta
Fans van de Italiaanse deegwaren, spits je oren en smaakpapillen! Want onze chef Peppe Giacomazza maakt vandaag een pastagerechtje dat enorm snel te maken is.
«
»
09:15 De Redders
Nino komt alweer te laat, maar deze keer zijn excuses niet voldoende. Wat later ziet hij in een bende gauwdieven die actief is op het strand zijn kans om het goed te maken.
«
»
11:50 Chateau Meiland
Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Het is dus tijd voor een welverdiende vakantie.
«
»
15:50 DIY (Do It Yourself)
Culinair magazine.
«
»
16:20 Tot op de graat
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, één van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
16:40 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
17:10 Huizenjagers
David en Audrey gaan volgend jaar trouwen en zijn op zoek naar een instapklare, grote woning met ruimte voor een naai- en pottenbakkersatelier.
«
»
18:10 De Redders
Wanneer een groep luidruchtige mannen het strand op stelten zet, moet June in actie komen. De gauwdieven die nog steeds aan het werk zijn, krijgen te maken met een zeer doortastende Daan.
«
»
18:40 Chateau Meiland
Terug van vakantie, moet de familie Meiland weer hard aan het werk, maar het schiet niet op: alleen al het opzetten van de steiger kost een halve dag.
«
»
19:35 Huizenjagers
Dorien en Ronald vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten.
«
»
20:35 Topmakelaars
'Blind gekocht'-makelaar Béa en enkele van haar collega's laten in hun kaarten kijken. Wat drijft hen om zich elke dag vol passie op de snel veranderende huizenmarkt te storten?
«
»
21:40 De Verhulstjes
Eindelijk is het zover. De Verhulstjes vertrekken op vakantie naar Saint-Tropez. Maar eerst moet er flink wat ingepakt worden. Marie toont zich specialist in het volproppen van reiskoffers.
«
»
22:40 Zo Man Zo Vrouw
Ondanks het grote leeftijdsverschil passen Jeffrey (29) en Luciana (52) perfect bij elkaar. De zelfzekerheid van Luciana vult de onzekerheid van Jeffrey volledig aan, behalve op vlak van kledij.
«
»
23:30 Huizenjagers
Dorien en Ronald vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers