TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
08:20 De Zoete Zonde
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
08:45 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sports Late Night
Met uitgebreide samenvattingen van de wedstrijden die gespeeld werden op de vijfde speeldag van de Champions' play-offs en de Europe play-offs.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Njamma Mia!
De lasagne bolognese. Dat is één van dé klassiekers uit de Italiaanse keuken. En die is geboren en getogen in de hoofdstad van de regio Emilia-Romagna: Bologna.
«
»
16:00 Roger van Damme desserts
Op basis van telkens één basisingrediënt maakt topchef Roger van Damme zijn heerlijke variatie op een populair dessert klaar.
«
»
16:10 Puur oosters: Japans
In deze aflevering maakt chef Ivan Verhelle twee noedelgerechten klaar die allebei erg sober, maar heel typisch zijn voor de Japanse keuken.
«
»
16:30 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
16:50 De Cooke & Verhulst Show: Weekoverzicht
Praatprogramma.
«
»
18:15 De Mol
Gastheer Gilles De Coster gaat met een groep onbekende Vlamingen eilandhoppen op de Canarische Eilanden. Onder hen bevindt zich een saboteur die de proeven probeert te dwarsbomen.
«
»
19:45 Huizenjagers
Nele en Maarten zijn pas getrouwd en gaan op zoek naar hun eerste huisje samen.
«
»
20:35 Viva la feta
Als laatste gast verwelkomen Jani en Otto-Jan topdokter Reginald Moreels. Twee dagen lang halen de gastheren alles uit de kast om hem een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
«
»
21:40 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst openen opnieuw de deuren van de grootste en meest verrassende talkshow van Vlaanderen.
«
»
22:50 Control Pedro
Gasten: Bart Cannaerts, Lukas Lelie, Nico Sturm en Frances Lefebure.
«
»
23:55 Huizenjagers
Nele en Maarten zijn pas getrouwd en gaan op zoek naar hun eerste huisje samen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers