TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 The art of making cocktails
In 'the art of making cocktails' maakt cocktailmaker Manuel Wouters verschillende cocktails en/of longdrinks. Vandaag schotelt hij Ramos Gin Fizz - The Last Word - Victoria's Secret voor.
«
»
08:10 Roger van Damme desserts
In deze aflevering staat de peer centraaI. Roger maakt gebakken en gestoofde peren, een amandelcrème en een sabayon van kaneel!
«
»
08:25 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
09:05 Blind gekocht NL
Diana en Jeffrey zijn al dertien jaar samen, en met het oog op hun toekomst willen zij graag groter gaan wonen. Zij willen het liefst in Haarlem blijven wonen, maar ze zijn niet de enigen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Young Sheldon
Wanneer George Sr. Sheldon vraagt een geheim te bewaren voor Mary, zorgt de stress van het oneerlijk zijn dat Sheldon naar Tam vlucht voor zijn eerste logeerpartijtje.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Het perfecte feestmenu
In Het Perfecte Feestmenu tovert Dominique Persoone vandaag een fantastisch driegangenmenu op tafel.
«
»
15:55 Lekker lang leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
16:20 Tot op het Bot: Het Rund
De entrecote is een populair stuk van de koe dat we allemaal al wel eens gegeten hebben, thuis of op restaurant.
«
»
16:45 Stukken van mensen
De dealers taxeren podiumkledij van de Britse groep Status Quo en een gouden plaat van ABBA. Ze krijgen ook twee werken voorgeschoteld van de Nederlandse kunstenaars Karel Appel en Bram Bogart.
«
»
17:55 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Egbert Lachaert de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Stefaan Degand en Jennifer Heylen. Bart Cannaerts vervangt de met corona besmette Erik Van Looy als quizmaster.
«
»
19:05 Dag dokter
De camera's volgen dokter Houtman uit Aalst, dokter Vanderhoydonck uit Antwerpen en dokter Campens uit Harelbeke.
«
»
19:50 't Is gebeurd
Gast-BV is Martin Heylen. Met fragmenten van o.m. Jani Kazaltzis, Jeroom, Piet Huysentruyt en Willy Naessens.
«
»
20:35 Live by Night
Boston, 1926. Joe Coughlin wil een graantje meepikken van de drooglegging en wil uitgroeien tot een gevreesde gangster. Zijn weelderige levensstijl eist helaas zijn tol.
«
»
23:10 Rush Hour 2
Rechercheur James Carter bezoekt zijn vriend, inspecteur Lee, in Hongkong en hoopt er een rustige vakantie door te brengen. Maar in de Amerikaanse ambassade wordt een bom tot ontploffing gebracht.
«
»
01:00 Dag dokter
De camera's volgen dokter Houtman uit Aalst, dokter Vanderhoydonck uit Antwerpen en dokter Campens uit Harelbeke.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers