TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
08:10 De Wereld op je Bord
In deze aflevering van 'De wereld op je bord' mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een pikant Indisch feestgerecht.
«
»
08:30 Puur oosters
Wie al in het restaurant van Quyên ging eten, heeft ze ongetwijfeld al geproefd: de befaamde lenterolletjes met scampi.
«
»
08:45 Blind gekocht NL
Barbra en Albert-Jan hebben elkaar op latere leeftijd leren kennen en zijn nu toe aan de volgende stap in hun relatie: samen een huis kopen. En dat is voor hen makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Young Sheldon
Wanneer Mary in een geloofscrisis belandt door een tragedie in de gemeente, is Sheldon een onverwachte bondgenoot.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 The art of making cocktails
In 'the art of making cocktails' maakt cocktailmaker Manuel Wouters verschillende cocktails en/of longdrinks. Vandaag schotelt hij Ramos Gin Fizz - The Last Word - Victoria's Secret voor.
«
»
15:20 Roger van Damme desserts
In deze aflevering staat de peer centraaI. Roger maakt gebakken en gestoofde peren, een amandelcrème en een sabayon van kaneel!
«
»
15:40 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
16:25 Stukken van mensen
De dealers zijn enorm onder de indruk van een mantel uit de 18de eeuw die niemand minder dan Stijn Helsen komt verkopen en ze halen dan ook alles uit de kast om een deal te sluiten.
«
»
17:35 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Lisbeth Imbo de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Jan Jaap van der Wal en Barbara Sarafian. Bart Cannaerts vervangt de met corona besmette Erik Van Looy als quizmaster.
«
»
18:45 Dag dokter
De camera's volgen dokter Thys uit Bilzen, dokter Houtman uit Aalst en dokter Depamelaere uit Wingene.
«
»
19:30 Stukken van mensen
De dealers taxeren podiumkledij van de Britse groep Status Quo en een gouden plaat van ABBA. Ze krijgen ook twee werken voorgeschoteld van de Nederlandse kunstenaars Karel Appel en Bram Bogart.
«
»
20:35 James De Musical
Dit is het muzikale verhaal van de kleine Jani die opgroeide in Waterschei, een typische cité bij de Genkse koolmijnen.
«
»
21:45 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Egbert Lachaert de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Stefaan Degand en Jennifer Heylen. Bart Cannaerts vervangt de met corona besmette Erik Van Looy als quizmaster.
«
»
22:55 Jani gaat...
Jani trekt naar Aalst Carnaval, het grootste en bekendste carnavalsfeest van België.
«
»
23:55 Dag dokter
De camera's volgen dokter Thys uit Bilzen, dokter Houtman uit Aalst en dokter Depamelaere uit Wingene.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers