TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Het perfecte feestmenu
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel.
«
»
07:45 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
08:05 Tot op het Bot: Het Rund
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»
08:30 Blind gekocht NL
Carla en Fred willen met het oog op hun oude dag graag kleiner en gelijkvloers gaan wonen. Door de groeiende vergrijzing is de concurrentie moordend geworden.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sports Late Night
Verslag van de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League: KRC Genk - Club Brugge, Zulte Waregem - Beerschot, KAA Gent - Standard en Antwerp - KV Oostende.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Winters grillen
Maak je warm voor dé trend in de winter! Want chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen. De koude eindejaarsmaanden vragen dan ook om een gezellig vuurtje, hartverwarmend eten en veel vrienden.
«
»
15:35 Ellemiekes KIDchen
Een interessante baan, een druk sociaal leven en een mooi gezin, we willen het allemaal. Ellemieke Vermolen is een werkende mama en vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
15:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Gert Verhulst de tien hamvragen.
«
»
16:15 De dagschotel
Vandaag: Dominique Persoone - Mosselen met pittige tomatensaus.
«
»
16:30 Tweedehands deluxe
Een ex-voetballer biedt enkele dure Rolex-horloges te koop aan. En James wordt op de proef gesteld wanneer hij de waarde van een hovercraft uit een James Bond-film moet bepalen.
«
»
17:35 Jani gaat...
Jani trekt een weekje naar het Gielsbos, een zorgcentrum voor mensen met een beperking in hartje Kempen, waar hij zich als stagiair-opvoeder mag ontfermen over enkele bijzondere bewoners.
«
»
18:40 't Is gebeurd
Met jeugdige onbezonnenheid en aanstekelijk enthousiasme duikt Thomas Huyghe opnieuw in het beeldarchief van VT4, Vier en Woestijnvis. Nostalgie, humor en geestige gekte in een nieuwe aflevering van ¶t Is gebeurd.
«
»
19:25 Stukken van mensen
De dealers halen alles uit de kast voor een bijzondere mantel van Dries Van Noten.
«
»
20:35 Klopjacht
De voortvluchtigen zetten alles op alles om in de anonimiteit te verdwijnen, terwijl het speciaal opgerichte opsporingsteam er alles aan doet om hen zo snel mogelijk te vinden en op te pakken.
«
»
21:40 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Esther Nwanu de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Jeroom en Ella Leyers.
«
»
22:50 #hetisingewikkeld
Lien en Peter hebben het allemaal: een goede job, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis én een kat. Maar de liefde is uitgedoofd...
«
»
00:00 Tweedehands deluxe
Een gescheiden moeder uit Newcastle wil haar halsketting verpanden om de school van haar kinderen te kunnen betalen.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers