TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Peppe's Toscane
Baccala
«
»
06:50 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
07:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Komen eten
Serge (52) uit Nieuwkerken bij Sint-Niklaas is een echte levensgenieter. Hij houdt enorm veel van mooie dingen en van lekker eten.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 A la carte
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
14:55 DIY (Do It Yourself)
Mocca Almond Drink, chocolade decoraties, mini-pizza en fish sticks.
«
»
15:25 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
15:50 Huizenjagers
Sebastiaan en Karen zijn 10 jaar samen. Ze gaan op zoek naar een huis waar hun hond Dobby in de tuin kan spelen samen met hun pasgeboren dochter Elisabeth.
«
»
16:55 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst ontvangen de bekendste koppen van het land, de crème de la crème van de muziekwereld, de meest gepassioneerde acteurs en actrices maar ook nieuwe frisse verschijningen.
«
»
18:15 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
19:20 Viervoeters
Steven en Klaartje hebben tijd en ruimte om een derde hond te verwelkomen. Belangrijk is dat de nieuwe hond overeenkomt met de twee andere honden Dillon en Sam.
«
»
20:35 Harry Potter and the Half-Blood Prince
Wanneer Harry aan zijn zesde jaar aan Hogwarts-toverschool begint, komt hij in het bezit van een geheimzinnig toverdrankenboek dat ooit eigendom is geweest van de onbekende Half-Blood Prince.
«
»
23:35 Ja, Chef!
Corona hangt als een zware donderwolk boven alle chefs en de uitreiking van de Gault&Millau-punten komt stillaan dichterbij.
«
»
00:45 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers