TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Peppe's Sicili
Vandaag spreekt Peppe af met de notaris van Siculiana, Giuseppe Fanara. Een drukbezette man, maar op zijn landgoed Borgo Giallonardo komt hij tot rust.
«
»
07:35 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
07:50 Piet Patron
Thibault is de chef koude kant in Likok. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
08:15 The Biggest Loser USA
De winnaar gaat aan de haal met 100.000 dollar, maar voor alle deelnemers is het d kans om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Het Rad
Jaap Reesema aka Jake Reese doet het deze keer zonder Regi, Pommelien of OT en is de letterzetter van dienst. Kandidaten Elfi, Thibault en B zorgen voor de juiste sfeer om het weekend in te gaan.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
15:35 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:55 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Een stoofpotje wordt meestal met rundvlees gemaakt, maar Johan Segers kent ook een fantastisch recept voor een stoverij met varkensvlees.
«
»
16:25 Control Pedro
Gasten: Joy Anna Thielemans, Erik Van Looy, Jonas Geirnaert en Faisal.
«
»
17:10 De Redders
Daan en June varen samen uit om een plezierboot in de problemen te assisteren. Nino en Robin zitten ondertussen een hondendief op de hielen.
«
»
17:50 Het Rad
Jaap Reesema aka Jake Reese doet het deze keer zonder Regi, Pommelien of OT en is de letterzetter van dienst. Kandidaten Elfi, Thibault en B zorgen voor de juiste sfeer om het weekend in te gaan.
«
»
18:40 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
19:35 Don't Worry, Be Happy Special
Een grote dag bij de familie Davidson, Didi trekt eropuit met zijn honden en een nieuwe start voor Philip en Justine.
«
»
20:35 The 33
2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiap stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd.
«
»
23:05 On Deadly Ground
Na de moord op zijn goede vriend Hugh Palmer besluit Forrest Taft wraak te nemen op Michael Jennings, de oliemagnaat die verantwoordelijk is voor de dood van Hugh.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers