TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme weet als geen ander te toveren met smaken en kleuren. Ook in zijn bakprogramma! Vandaag steekt hij een clafoutis van peren in de oven, dat is een taart waarin je de peren ziet zwemmen.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
In deze aflevering beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
08:20 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) maken samen met chef Roger van Damme chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en popcorn.
«
»
08:45 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Komen eten
De 21-jarige Jonas uit Itterbeek werkt in de winkel van zijn ouders, een speciaalzaak in porselein, glaswerk en andere horecabenodigdheden.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
15:50 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van haar favoriete bezigheden.
«
»
16:05 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
16:25 Veggie
In deze aflevering bereidt Philippe barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco (gebakken ravioli).
«
»
16:40 Huizenjagers
Makelaars Peter, Jeroen en Mat gaan in de Ardennen op zoek naar droomwoningen voor enkele kandidaat-kopers.
«
»
17:40 Bake Off Vlaanderen
Het thema deze week is "la vie en rose". De technische opdracht van deze week is een concept van chocolatier Dominique Persoone.
«
»
18:55 Komen eten
De bevallige Kylie (25) woont in Antwerpen. Haar leven staat voornamelijk in het teken van sporten. Ze traint zeven dagen op zeven maar liefst twee keer per dag.
«
»
19:45 Huizenjagers
Nadia, Gino en zoontje Milan willen opnieuw in de Ardennen gaan wonen, de plek waar Nadia vandaan komt.
«
»
20:35 Topdokters
Longarts dr. Van Braeckel ziet vandaag een 18-jarige patint met mucoviscidose. Na verschillende opnames in het UZ Gent ging hij thuis telkens pijlsnel achteruit.
«
»
21:35 Boerenjaar
Gastvrij geven de boeren een kijk in hun familiekring, waar soms stevige woorden vallen en tradities en ervaring soms botsen met jeugdigheid.
«
»
22:35 Politie Dienst Infra
De politiemensen van de Dienst Infra vertellen over hun ervaringen en hun opleiding en training.
«
»
23:35 Expeditie Robinson (BEL/NL)
Verraad en vriendschap liggen dicht bij elkaar op Expeditie Robinson en dat ondervinden de kandidaten elke dag meer en meer.
«
»
00:45 Huizenjagers
Nadia, Gino en zoontje Milan willen opnieuw in de Ardennen gaan wonen, de plek waar Nadia vandaan komt.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers