TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
07:50 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
08:15 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
08:30 Vlaanderen Kookt
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
08:50 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Komen eten
Flora is een toffe en vlotte vrouw die al van kindsbeen af viool speelt en ondertussen ook gitaar leerde spelen. Ze geeft haar liefde voor muziek tegenwoordig ook met plezier door aan haar dochter.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Beach Barbecue
Chef Michal Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
15:55 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
16:20 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor n van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
16:45 Huizenjagers
Julie en Wim en hun dochter Olivia zoeken een rustig gelegen huisje met veel licht en een leuke tuin om dieren te houden. Wim is erg groot en dus moet het huis hoge plafonds en deuren hebben.
«
»
17:45 De douane in actie
Het droneteam van de douane surveilleert boven de haven van Rotterdam en ziet alles. In de haven van IJmuiden worden vlak na de Brexit passagiers en vrachtverkeer van een ferry gecontroleerd.
«
»
18:45 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk clinteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
19:45 Match van de waarheid
Pedro Elias is de Turkse bondscoach en neemt het met Erhan Demirci en Pierre van Hooijdonk op tegen het team van Erik Van Looy, die steun krijgt van Bob Peeters en Jeroom.
«
»
20:35 The Dark Knight
Batman en commissaris Gordon slaan de handen in elkaar met openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen.
«
»
23:25 Rocky IV
Wanneer Apollo Creed tijdens een gevecht met de Russische bokser Drago wordt doodgeslagen, besluit Rocky de bokshandschoen weer op te nemen om zijn vriend te wreken.
«
»
01:15 Expeditie Robinson (BEL/NL)
Dag 8 van de expeditie. Het Nederlandse kamp Zuid is aan het verzwakken door het gebrek aan voedsel. Maar dan krijgen beide kampen een brief.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers