TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
08:30 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
08:55 De dagschotel
Peppe Giacomazza - Papillot van zwaardvis
«
»
09:05 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Komen eten
Linda was vroeger heel sportief, nu is ze dat vooral aan tafel. Ze houdt van een glaasje alcohol, heeft het hart op de tong en zegt altijd wat ze denkt.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
16:00 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
16:20 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
16:40 Vlaanderen Kookt
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
17:00 Huizenjagers
Gunter en Yves runnen al zeven jaar theater De Roxy in Sint-Truiden. Door het grote succes willen ze heel graag uitbreiden.
«
»
17:55 De douane in actie
Bij een accijnscontrole in Overijssel vinden douaniers een auto met apparatuur voor een verboden ruimte. Maar waar zit die? De wapenexperts vinden tussen de post weer allemaal vuur- en steekwapens.
«
»
18:55 Komen eten
Flora is een toffe en vlotte vrouw die al van kindsbeen af viool speelt en ondertussen ook gitaar leerde spelen. Ze geeft haar liefde voor muziek tegenwoordig ook met plezier door aan haar dochter.
«
»
19:45 Huizenjagers
Julie en Wim en hun dochter Olivia zoeken een rustig gelegen huisje met veel licht en een leuke tuin om dieren te houden. Wim is erg groot en dus moet het huis hoge plafonds en deuren hebben.
«
»
20:35 A Knight's Tale
Nadat zijn meester het loodje heeft gelegd, besluit schildknaap William om voortaan als ridder door het leven te gaan. Vermomd als Ulrich von Lichtenstein trekt hij van toernooi naar toernooi.
«
»
23:10 De douane in actie
Het droneteam van de douane surveilleert boven de haven van Rotterdam en ziet alles. In de haven van IJmuiden worden vlak na de Brexit passagiers en vrachtverkeer van een ferry gecontroleerd.
«
»
00:05 Expeditie Robinson (BEL/NL)
Wraakeiland krijgt er een nieuwe bewoner bij en er worden plannen gesmeed. De kampen treffen elkaar in een zenuwslopende proef.
«
»
01:20 Huizenjagers
Julie en Wim en hun dochter Olivia zoeken een rustig gelegen huisje met veel licht en een leuke tuin om dieren te houden. Wim is erg groot en dus moet het huis hoge plafonds en deuren hebben.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers