TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
06:50 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
07:15 Njamma Mia!
Vandaag schuiven we de stoelen onder onze Italiaanse tafel. Peppe voert ons mee naar Calabrië en dat ligt helemaal in het zuiden van Italië.
«
»
07:30 Vlaanderen Kookt
De 31-jarige Steven Adriaensens doet zijn uiterste best om Jan te plezieren met een hedendaagse versie van kabeljauw met aardappelen en peterselie.
«
»
07:50 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Komen eten
Benjamin is 40 jaar oud en de bekendste Buffalo ter wereld. Hij is de man die als indiaan de supporters opzweept voor en tijdens de wedstrijden van AA Gent.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
15:30 De hofleverancier
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
16:00 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
16:25 Huizenjagers
Tortelduifjes Sanne en Hans zijn samen met hun kat en goudvissen op zoek naar een ruime gezinswoning in een rustige omgeving voor zo'n 400.000 euro.
«
»
17:30 De douane in actie
Harry en Pascal doen in het postsorteercentrum weer de ene vondst na de andere. Swen en Perry vinden pure coke in flessen sap.
«
»
18:30 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
19:35 World's Most Luxurious
Telecommiljardair Bassim Haidar brengt zijn weekends graag door op zijn superjacht van zo'n 32 miljoen euro. Voor hem is het pure ontspanning, maar voor de crew is het alle hens aan dek.
«
»
20:35 Noah
De oudheid. Noah krijgt van de Schepper de opdracht een ark te bouwen voor hem en alle dieren wanneer de wereld dreigt te worden vernietigd door een allesverwoestende overstroming.
«
»
23:20 Rocky II
Zwaargewicht Apollo Creed eist revanche voor zijn verloren partij tegen bokser Rocky. Die wil eigenlijk een rustig leven met zijn familie, maar geldgebrek brengt hem toch in de ring.
«
»
01:40 Expeditie Robinson
De strijd gaat onverbiddelijk verder. De groep krijgt een nieuwe immuniteitsgame voorgeschoteld, maar daar stopt het niet.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers