TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
09:05 Pasta & Risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
09:20 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Sports Late Night
Verslag van de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League: Standard - Anderlecht, Beerschot - Excel Moeskroen, KAA Gent - Club Brugge en STVV - KAS Eupen.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 Roger van Damme: Desserts
Op basis van telkens één basisingrediënt maakt topchef Roger van Damme zijn heerlijke variatie op een populair dessert klaar.
«
»
16:40 De gezonde goesting
Culinair magazine.
«
»
17:00 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Nicolas Nuyens geeft jou met plezier enkele overheerlijke recepten.
«
»
17:25 Tweedehands deluxe
Bij Prestige Pawnbrokers, een Brits pandjeshuis richt eigenaar James Constantinou zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve luxeproducten aan hem probeert te slijten.
«
»
18:25 't Is gebeurd
Niemand minder dan VT4-icoon Hans Otten is te gast bij Thomas en Marc in het archief.
«
»
19:10 Komen eten
De 36-jarige Mathew geniet van het leven in het mooie gezelschap van zijn gezinnetje. Zijn dochter heet Nahla, genoemd naar de dochter van actrice Halle Berry.
«
»
20:00 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Campens, dokter Heyman en dokter Panhuysen.
«
»
20:35 Leef!
John, Lien, Sylvia, Dimitri, Evy en Wouter. Zes heel verschillende mensen die allemaal zo ontzettend graag leven, maar waar een ziekte er anders over besliste. Hun tijd is beperkt.
«
»
21:35 Stukken Van Mensen
Brief van Roger Raveel aangeboden door Barbara Sarafian, een werk van Christo, het skelet van een jachtluipaard en een werk van Jacqueline de Jong.
«
»
22:40 Big Brother
Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. Ze kunnen niet anders dan zichzelf zijn, zonder filters en social media. Wat is perceptie en wat is realiteit?
«
»
23:45 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Campens, dokter Heyman en dokter Panhuysen.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers