TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Soep!
De chefs maken een Mexicaanse limoensoep en een knolselderijsoep.
«
»
01:25 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
02:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
02:50 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
03:35 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
04:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
04:55 A la carte
Hobbykok Joris herinnert zich de lekkere steak met Stroganoffsaus, die hij vroeger elke zaterdag met zijn ouders ging eten in het lokale restaurantje in Hasselt. Zijn vraag aan Johan om dit lekkere gerecht voor hem te reconstrueren.
«
»
05:15 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
05:25 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
05:50 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
06:40 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
07:25 Soep!
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
07:35 Soep!
De chefs maken een Mexicaanse limoensoep en een knolselderijsoep.
«
»
08:00 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
08:30 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
09:10 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
09:55 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
10:50 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
11:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
12:25 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
12:55 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
13:55 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
14:25 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
15:00 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
15:40 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
16:20 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
17:05 Het Weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
17:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Jan Buytaert. Pollo in porchetta staat op het menu.
«
»
18:30 de Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede culinaire dag in de chalet midden in de Ardennen. Dominique gaat tortilla's bereiden, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
19:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
20:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
20:40 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
21:25 Pasta & Risotto
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
21:50 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
22:00 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
23:00 Roger van Damme: Bakken
Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband. Hij toont ons als kers op de taart hoe je sinaasappel zelf kan konfijten bij wijze van afwerking.
«
»
23:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
23:50 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
00:15 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Mathias Vergels, Emma Bale, Xavier Taveirne, Véronique De Kock, Stephanie Planckaert, Ender Scholtens, Soe Nsuki en Ben Segers in 'De Rugzak'

In een lokale bus naar de voet van de Kilimanjaro krijgt Ender Scholtens een videoboodschap van zijn vader. Dit ontroerende moment zet een gesprek in gang over de rol van vaders in het leven van de groep. Mathias Vergels blijft heel het gesprek stil. Voor hem tikt de tijd: binnen vier uur klimmen moet hij het eerste kamp bereiken of hij mag niet verder naar de top. Soe Nsuki krijgt een schattig rood sokje met een bijzondere boodschap. Ondertussen worstelt Ben Segers op de flanken van de berg en stelt hij plots heel zijn leven in vraag. De klim wordt steeds meer een innerlijke reis.

'De Rugzak', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers