TVgids - njam!
Andere zender »
01:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
01:40 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
02:30 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
03:10 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus. Dagny Ros maakt een risotto volgens haar Ijslandse roots, een smakelijke Nordic Risotto met groene asperges en karnemelk.
«
»
03:25 | Soep! |
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
03:40 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
04:30 | Roger van Damme: Bakken |
Roger maakt een clafoutis met peren, plattekaas, abrikozenconfituur en verse munt.
«
»
04:45 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
05:05 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij onglet met chimichurri.
«
»
05:25 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
06:05 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
06:35 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
07:15 | Soep! |
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
07:30 | Soep! |
de chefs maken een pittige paprikasoep en een roomsoep van paling en gerookte paling.
«
»
08:00 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Dominique Persoone zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
08:55 | De Chalet aan zee |
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
09:55 | De Dagschotel |
Vandaag bereidt keukentalent Michaël Vrijmoed een feestelijk gerecht. Hij maakt heerlijke gemarineerde zeebaars met venkel klaar, met een zelfgemaakte vinaigrette. In een mum van tijd een perfecte maaltijd voor het hele gezin.
«
»
10:10 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
11:00 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
11:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
12:30 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt zet voor de feestdagen drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje. Hij kiest voor potjesvlees met mayonaise van waterkers en knolselder, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en appel en echte boerenpaté met witloof en broodkruim.
«
»
13:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
14:35 | The Art of Making Cocktails |
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankjes. Vandaag schotelt hij Gibson, The Knickerbocker Punch en Greyhound voor.
«
»
15:10 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
16:00 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
16:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
17:30 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt. Maar ook het trio van zelfgedraaide worst en kibbeling van wijting vallen enorm in de smaak bij de heren.
«
»
18:25 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
19:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediënten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
20:10 | A la carte |
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
20:40 | Het Perfecte Feestmenu |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Bart Desmidt zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk driegangenmenu zonder stress, dat aan drie gouden regels voldoet.
«
»
21:10 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
21:50 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een lekkere Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
22:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
23:00 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
23:55 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»