TVgids - njam!
Andere zender »
01:30 | De Wereldkeuken |
«
»
02:20 | Streetfood |
«
»
03:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
03:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
03:50 | BBQ Vanavond?! |
«
»
04:05 | Open Vuur |
«
»
04:40 | De Dagschotel |
«
»
05:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
05:30 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
06:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
06:40 | Foodies & The City |
«
»
07:15 | De Wereldkeuken |
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
08:55 | Het Weekmenu |
«
»
09:50 | Het Weekmenu |
«
»
10:40 | Streetfood |
«
»
11:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
11:55 | Pasta & Risotto |
«
»
12:15 | Wild van Wild |
«
»
12:45 | Foodies & The City |
«
»
13:25 | A la carte |
«
»
13:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is chef Sam D'Huyvetter te gast voor een vleesgerecht op het weekmenu. Voor zijn Oosterse versie van de klassieke balletjes in tomatensaus deelt hij het recept dat zijn Indische afwasser hem ooit leerde.
«
»
13:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
13:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
14:25 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes. Die vult, is voedzaam en vooral: verrassend lekker. Ze sluit af met een teriyaki notenmix en een frisse mocktail.
«
»
14:25 | Karola's Kitchen |
«
»
14:55 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
14:55 | Guillaume's Paris |
«
»
15:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
15:30 | Guillaume's Paris |
«
»
16:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
16:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
16:30 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
16:30 | De Eregast |
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden zet vandaag een pasta met citroen-botersausje, parmezaan en groene groenten op het weekmenu. Want naast de Indonesische keuken, is ze ook verzot op de Italiaanse.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
17:55 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en een gehaktbal met krieken en puree.
«
»
17:55 | Bal National |
«
»
18:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
18:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
19:25 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
19:25 | Foodies & The City |
«
»
19:25 | Foodies & The City |
«
»
20:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers bezoekt vandaag doperwtenteler Maarten De Wit. Daarna gaat hij aan de slag in de keuken en maakt hij een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
20:05 | Over (h)eerlijke groenten |
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden zet vandaag een pasta met citroen-botersausje, parmezaan en groene groenten op het weekmenu. Want naast de Indonesische keuken, is ze ook verzot op de Italiaanse.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
21:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
21:05 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
22:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
22:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
22:30 | Peppe's Toscane |
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
«
»
22:30 | Peppe's Toscane |
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden zet vandaag een pasta met citroen-botersausje, parmezaan en groene groenten op het weekmenu. Want naast de Indonesische keuken, is ze ook verzot op de Italiaanse.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
23:25 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
23:25 | Veldvers |
«
»
23:50 | Open Vuur |
Tom is al vroeg uit de veren om deeg te kneden, want hij serveert straks drunken cinnamon rolls als 4-uurtje. Sam kiest voor een Oosterse touch met gelakte Peking Duck en Dominique houdt de meatlovers gelukkig met entrecote en mergpijpen.
«
»
23:50 | Open Vuur |
«
»
00:45 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagný Rós maken Love Potion 9, Morning Glory en Psychedelic Sandwiches.
«
»
00:45 | Toasted! |
«
»
01:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
01:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»