
TVgids - njam!
Andere zender »
05:15 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
06:50 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
07:10 | De Sterrenkaart |
In 1998 opende Olivier de Vinck restaurant Kommilfoo, een vaste waarde in de culinaire wereld.
«
»
07:45 | Comfort Food |
Jeroen geniet van een avondje met vrienden en bereidt taco's met lamsburgers en erna een camembert.
«
»
08:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
08:35 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
10:15 | De Dagschotel |
Chef Chiara van Emrik maakt een simpele dagschotel en bereidt bonensoep met worst.
«
»
10:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
11:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
12:15 | De Dagschotel |
Dagný Rós bewijst dat zoete aardappel en pastinaak ook dienst kunnen doen als frietjes.
«
»
12:25 | De Zomerkeuken |
Bart zwiert zeeduivel op de grill, maakt een leuke variant op vitello tonnato en begint met pizza.
«
»
13:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:40 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
15:05 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan Segers maakt één van de duurste stukjes van het rund klaar: de filet pure of ossenhaas.
«
»
15:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
16:25 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
17:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke stad Fes bezoekt.
«
»
18:10 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
18:35 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
19:10 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:50 | De Dagschotel |
Chef Peppe Giacomazza bereidt een Italiaanse versie van de beroemde cordon bleu.
«
»
20:05 | De Zomerkeuken |
Michiel bereidt langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines met burratamousse.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
21:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Vanja van der Leeden een eigen variant op de pasta carbonara maken.
«
»
21:45 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
22:05 | BBQ Vanavond?! |
Deze keer gaat Bart aan de slag met varkenskotelet met gegrilde romanesco, erwtenpeulen met parmaham en tarbot op de BBQ.
«
»
22:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:55 | De Sterrenkaart - Nederland |
Chef Danny heeft samen met zijn vrouw Helena in Brabant een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
00:30 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
01:05 | Nuances |
Thierry Theys weet te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie.
«
»
01:40 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een kindvriendelijke bereiding van de schelvis, een vis met een zachte smaak.
«
»
01:55 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
04:15 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
04:30 | BBQ Vanavond?! |
Deze keer gaat Bart aan de slag met varkenskotelet met gegrilde romanesco, erwtenpeulen met parmaham en tarbot op de BBQ.
«
»
04:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:15 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
05:35 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»