
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
06:25 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
06:50 | De Gastentafel |
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
07:35 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
09:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
10:10 | Urban Barbecue |
Michael grilt Oosterscheldekreeft met vadouvanboter en verder zijn er ribbekes en sardientjes.
«
»
10:45 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
11:25 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
12:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
13:40 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
14:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
14:30 | Comfort Food |
Jeroen geniet van een avondje met vrienden en bereidt taco's met lamsburgers en erna een camembert.
«
»
15:15 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
16:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:30 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
17:50 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
19:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
20:40 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op pad in het groen, langs de zee en over de bergen op zoek naar wilde asperges.
«
»
21:05 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
21:55 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
22:20 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
23:05 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
23:35 | Het Weekmenu |
Dagnư Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
00:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
00:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
01:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje vis op het bord met tomaten en aardappelen.
«
»
01:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
02:10 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
02:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
03:00 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
03:45 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
04:00 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
04:40 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
05:05 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
05:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»