TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
06:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
07:20 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
07:35 Nuances
Thierry Theys maakt een eigenwijze vegetarische combinatie met parmezaanse kaas en kruidencake.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
08:30 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
08:50 De Gezonde Goesting
Vaak heb je geen tijd om gezond te eten, dus maakt Steffi gerechtjes die je op voorhand kan maken.
«
»
10:10 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
10:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:15 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
11:35 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
12:20 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt zwemkampioen Pieter Timmers uit en bereidt een heerlijk zoete rabarbertaart.
«
»
12:50 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:20 KLAAR IN 20 minuten
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
13:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
14:35 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt bereidt kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip.
«
»
15:05 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
15:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:40 Veggie!
Philippe van den Bulck maakt arancini met paddenstoelen, mozzarella en pistache aoli.
«
»
16:50 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
17:05 Tot op de Graat
Chef Johan Segers heeft vandaag de vrij onbekende leng op het menu staan.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
17:55 Toasted on wheels!
Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood.
«
»
18:20 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
18:50 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:20 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
20:25 Panklaar
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
21:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
22:00 De Dagschotel
Chef Dominique Persoone eert de eend door er een dagschotel aan op te dragen.
«
»
22:25 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
23:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
00:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
01:10 De Smaaktoerist
«
»
01:45 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:15 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
03:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
03:55 De Dagschotel
Chef Dominique Persoone eert de eend door er een dagschotel aan op te dragen.
«
»
04:05 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
04:35 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
05:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De jaren 90 voor tieners' met Steven Van Herreweghe

Steven Van Herreweghe laat een groep tieners binnen in de wondere wereld van de jaren 90. In ruil wil hij weten hoe het leven van een tiener anno 2023 eruitziet. Welke dingen zijn veranderd en wat is hetzelfde gebleven? In deze aflevering het jaar 1992.

'De Jaren 90 voor Tieners', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers