
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:05 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
06:35 | Sportfood |
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
07:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
07:30 | De Dagschotel |
Peppe bereidt Italiaanse boerenworstjes met eieren en tomatensaus, een lekkernij voor jong en oud.
«
»
07:40 | Tot op de Graat |
Johan Segers heeft twee verrassende, maar toegankelijke recepten uitgewerkt voor de makreel.
«
»
08:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
08:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
09:25 | DIY |
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
09:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
10:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
11:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
12:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
13:20 | De Zomerkeuken |
Vandaag legt Dominique een stuk Tomahawk op de grill en combineert dat met een salsa.
«
»
13:50 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»
14:15 | Tot op de Graat |
Johan laat ons zien hoe je heel gemakkelijk je eigen pekelharing kan maken, een topgerecht dat je wekenlang kan bewaren in de ijskast.
«
»
14:35 | Toasted! |
Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique voor breakfastfood gaat tegen de kater.
«
»
15:00 | Toasted on wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
15:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:05 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
17:55 | De Sterrenkaart |
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een oude watermolen, waar Bert Meewis in de keuken staat.
«
»
18:35 | Apero - Dining |
Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
19:15 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
19:35 | De Zomerkeuken |
Vandaag legt Dominique een stuk Tomahawk op de grill en combineert dat met een salsa.
«
»
20:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Bakker Syrco legt in twintig minuten een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst op tafel.
«
»
20:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
21:30 | Op hete kolen |
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, traditionele lamscarré.
«
»
22:00 | Veldvers |
Nicolas maakt van witloof cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en crackers.
«
»
22:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
23:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
00:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
00:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
01:30 | Nuances |
Thierry Theys maakt een eigenwijze vegetarische combinatie met parmezaanse kaas en kruidencake.
«
»
02:00 | Tot op de Graat |
Johan Segers heeft twee verrassende, maar toegankelijke recepten uitgewerkt voor de makreel.
«
»
02:20 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
03:45 | Op hete kolen |
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, traditionele lamscarré.
«
»
04:10 | Veldvers |
Nicolas maakt van witloof cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en crackers.
«
»
04:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
05:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»