TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:05 De Sterrenkaart
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
06:35 Sportfood
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
07:05 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
07:30 De Dagschotel
Peppe bereidt Italiaanse boerenworstjes met eieren en tomatensaus, een lekkernij voor jong en oud.
«
»
07:40 Tot op de Graat
Johan Segers heeft twee verrassende, maar toegankelijke recepten uitgewerkt voor de makreel.
«
»
08:00 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
08:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
09:25 DIY
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
09:55 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
10:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:00 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
11:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
12:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
13:20 De Zomerkeuken
Vandaag legt Dominique een stuk Tomahawk op de grill en combineert dat met een salsa.
«
»
13:50 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»
14:15 Tot op de Graat
Johan laat ons zien hoe je heel gemakkelijk je eigen pekelharing kan maken, een topgerecht dat je wekenlang kan bewaren in de ijskast.
«
»
14:35 Toasted!
Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique voor breakfastfood gaat tegen de kater.
«
»
15:00 Toasted on wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
15:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:35 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:05 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
17:55 De Sterrenkaart
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een oude watermolen, waar Bert Meewis in de keuken staat.
«
»
18:35 Apero - Dining
Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
19:15 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
19:35 De Zomerkeuken
Vandaag legt Dominique een stuk Tomahawk op de grill en combineert dat met een salsa.
«
»
20:10 KLAAR IN 20 minuten
Bakker Syrco legt in twintig minuten een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst op tafel.
«
»
20:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
21:30 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, traditionele lamscarré.
«
»
22:00 Veldvers
Nicolas maakt van witloof cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en crackers.
«
»
22:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:00 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
23:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
00:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
01:30 Nuances
Thierry Theys maakt een eigenwijze vegetarische combinatie met parmezaanse kaas en kruidencake.
«
»
02:00 Tot op de Graat
Johan Segers heeft twee verrassende, maar toegankelijke recepten uitgewerkt voor de makreel.
«
»
02:20 De Gastentafel
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
03:45 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, traditionele lamscarré.
«
»
04:10 Veldvers
Nicolas maakt van witloof cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en crackers.
«
»
04:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:50 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
05:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De jaren 90 voor tieners' met Steven Van Herreweghe

Steven Van Herreweghe laat een groep tieners binnen in de wondere wereld van de jaren 90. In ruil wil hij weten hoe het leven van een tiener anno 2023 eruitziet. Welke dingen zijn veranderd en wat is hetzelfde gebleven? In deze aflevering het jaar 1992.

'De Jaren 90 voor Tieners', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers