
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de noordelijke stad Ninh Binh.
«
»
06:10 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
06:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
07:00 | Tot op het Bot: Het Varken |
Vandaag is Johan Segers opnieuw op bezoek bij de varkensboerderij in Zeveneken.
«
»
07:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Michiel van der Eerde bereidt kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
08:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
08:55 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
09:15 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan.
«
»
09:35 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een krachtontbijt, een energiereep en een recuperatieshake.
«
»
10:10 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
10:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt zalm die hij verpakt in een kruidenkorst en serveert met pasta van courgette.
«
»
11:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:45 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren geitenkaas met rabarber op de Grote Markt van Mechelen.
«
»
12:10 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
12:30 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
12:55 | KLAAR IN 20 minuten |
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto.
«
»
13:30 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
14:00 | BBQ Vanavond?! |
Deze keer gaat Bart aan de slag met varkenskotelet met gegrilde romanesco, erwtenpeulen met parmaham en tarbot op de BBQ.
«
»
14:25 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de noordelijke stad Ninh Binh.
«
»
14:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
15:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:05 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
16:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto.
«
»
18:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
18:35 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere viscurry met naanbrood en lamsgehakt met tzatziki en pita.
«
»
19:20 | A la carte |
Hobbykok Joris vraagt Johan om de lekkere steak met Stroganoffsaus van vroeger te reconstrueren.
«
»
19:50 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke steak met verse béarnaise.
«
»
20:30 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah serveert haar Daisy loves Mexico, een variatie op de bekende Margarita.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Michiel van der Eerde heeft een uitmuntend smaakprofiel. Hij maakt steak tartaar met baconmayonaise.
«
»
21:10 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
21:40 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt kabeljauw met een krokantje van tomatengremolata, geserveerd met waterkers.
«
»
23:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:00 | De Zomertafel |
Steffi en Roger bereiden samen freekeh salade met vijgen en geitenkaas en kip cordon bleu.
«
»
00:40 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
01:10 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en sous-chef Philip Vandamme bereiden gegrilde asperges met wulken.
«
»
01:40 | DIY |
Er wordt chutney, bolognaisesaus, opgelegde citroen en limonade gemaakt.
«
»
02:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
02:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Michiel van der Eerde heeft een uitmuntend smaakprofiel. Hij maakt steak tartaar met baconmayonaise.
«
»
02:55 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
03:20 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
03:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
04:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt kabeljauw met een krokantje van tomatengremolata, geserveerd met waterkers.
«
»
04:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:15 | De Zomertafel |
Steffi en Roger bereiden samen freekeh salade met vijgen en geitenkaas en kip cordon bleu.
«
»
05:45 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»