
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
06:10 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
06:30 | De Dagschotel |
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
06:40 | De Gastentafel |
Dominique Persoone bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
07:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
08:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
08:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een lekker stoofpotje van zeetong met jonge prei en aardappeltjes.
«
»
09:20 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
10:10 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
11:35 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
12:10 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
12:25 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
12:40 | KLAAR IN 20 minuten |
«
»
13:05 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
13:25 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
14:20 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
14:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:05 | KLAAR IN 20 minuten |
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
15:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
16:20 | Soep! |
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
16:40 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt gepaneerde sushi met groene asperges en een avocado-wasabidip.
«
»
16:50 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt bloemkoolrisotto.
«
»
17:05 | Tot op de Graat |
Johan gaat aan de slag met de griet en laat zien hoe je de prachtvis moet bereiden in de oven.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata.
«
»
17:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
18:15 | Nuances |
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
18:45 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Op hun laatste weekenddag vangen de mannen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
20:05 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
21:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
22:00 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
22:25 | Apero - Dining |
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
23:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
00:20 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
01:10 | De Smaaktoerist |
«
»
01:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:15 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
03:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
04:00 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
04:10 | Apero - Dining |
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
04:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
05:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»