TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
06:10 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
06:30 De Dagschotel
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
06:40 De Gastentafel
Dominique Persoone bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
07:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
08:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
08:55 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een lekker stoofpotje van zeetong met jonge prei en aardappeltjes.
«
»
09:20 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
10:10 Culinair Thailand
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
11:35 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
12:10 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
12:25 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
12:40 KLAAR IN 20 minuten
«
»
13:05 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
13:25 De Gezonde Goesting
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
14:20 BBQ Vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
14:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:05 KLAAR IN 20 minuten
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
15:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
16:20 Soep!
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
16:40 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt gepaneerde sushi met groene asperges en een avocado-wasabidip.
«
»
16:50 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt bloemkoolrisotto.
«
»
17:05 Tot op de Graat
Johan gaat aan de slag met de griet en laat zien hoe je de prachtvis moet bereiden in de oven.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata.
«
»
17:50 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
18:15 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
18:45 De Chalet, Hollandse Maatjes
Op hun laatste weekenddag vangen de mannen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
20:05 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
21:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
22:00 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
22:25 Apero - Dining
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
23:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
00:20 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
01:10 De Smaaktoerist
«
»
01:45 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:15 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:50 KLAAR IN 20 minuten
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
03:10 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
04:00 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
04:10 Apero - Dining
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
05:10 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers