TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Father Brown
Aan het extravagante nieuwjaarsfeest van Lady Felicia komt abrupt een einde wanneer een vip-gast wordt vermoord.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Emma Standish staat op het punt een restaurant aan de Italiaanse kust te openen en Rosemary en Laura krijgen de opdracht om de tuin rond het restaurant te ontwerpen.
«
»
06:45 New Tricks
Het team moet door verschillende beschuldigingen de waarheid zien te achterhalen.
«
»
07:40 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten. Alison gaat een avond uit.
«
»
08:10 Call the Midwife
Trixie en zuster Frances brengen onder leiding van dokter Turner hun opleiding in de praktijk in de maandelijkse cytologiekliniek, waar patiŽnten zich melden voor een preventief uitstrijkje.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Circus Ferrabees komt naar de stad en komt met een reeks sinistere clownwaarnemingen, dreigberichten en gevaarlijke circusacts. Barnaby moet zijn angst overwinnen om de zaak op te lossen.
«
»
09:50 Midsomer Murders
De zaken nemen een gruwelijke wending als Circus Ferrabees naar de stad komt en voor een reeks sinistere gebeurtenissen zorgt.
«
»
10:35 Miss Scarlet and the Duke
Een fotograaf die postmortale portretten maakt, ontvangt dreigende berichten van over het graf.
«
»
11:25 The Coroner
Jane onderzoekt de zaak als een schatzoeker dood teruggevonden wordt in zijn eigen huis. Ze vraagt zich af of zijn collega's wellicht zijn vondsten voor zichzelf wilden hebben, terwijl zijn buren bang zijn voor een bovennatuurlijke verklaring.
«
»
12:10 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
13:05 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op een professor moet het team zijn onschuld bewijzen.
«
»
14:05 Father Brown
Father Brown ontrafelt een duister mysterie na de moord op een deelnemer bij een danswedstrijd.
«
»
14:50 New Tricks
Bij een verbouwing op een begraafplaats wordt een buste aangetroffen die besmeurd is met bloed. Het onderzoek van het team brengt hen naar de moord op een man die zeven jaar geleden dood werd geslagen.
«
»
15:45 All Creatures Great and Small
Helen en James realiseren zich dat ze niet hebben afgesproken waar ze eerste kerstdag zullen doorbrengen. Wanneer een geliefd huisdier uit de buurt ernstig ziek wordt, moet Siegfried het naar de praktijk brengen voor een spoedbehandeling.
«
»
16:50 Miss Scarlet and the Duke
De laatste aantekeningen die Henry Scarlet voor zijn dood maakte, voeren Eliza en Duke naar een schijnbaar verlaten gevangenis aan de rand van Londen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Als de zanger van een band vermoord wordt, onderzoeken Goodman en zijn team de zaak. De man werd dood gevonden in het zwembad bij het huis van zijn producer, en de verdachten laten de gemoederen hoog oplopen.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Larry Smith wordt in zijn huis gedood wanneer een zomerhuis dat wordt gebruikt als onderdeel van een promotie voor het vervolg op zijn filmsucces, 'The House of Satan', plotseling door een explosie wordt verwoest.
«
»
20:00 Midsomer Murders
De beschuldigende vinger van de familie wijst al snel in de richting van de bewoners van een rivaliserend dorp, waarna Barnaby en Troy zich storten op de duistere geheimen van deze twee dorpen.
«
»
21:00 Death in Paradise
In Londen racet het team tegen de klok om een dubbele moord op te kunnen lossen. Hun hoofdverdachte is dood aangetroffen, en ook daar moeten ze onderzoek naar doen. Ondertussen krijgt Humphrey advies uit onverwachte hoek.
«
»
22:05 Hope Street
Wanneer er kostbare wedstrijdduiven worden gestolen, kampt Marlene met een probleem.
«
»
23:00 The Watch
Sam Vimes ontwaakt met meer dan een gewone kater. Hij is in een parallel universum beland, waar hij een gevangene is die bezig is met een ontsnapping. Het blijkt een val van Carcer te zijn.
«
»
23:55 Silent Witness
Jack's loyaliteit naar het Lyell Centre en zijn broer Ryan wordt op de proef gesteld. Uiteindelijk gaat hij alleen op zoek naar de waarheid.
«
»
00:50 The Last Kingdom
Met de hulp van verrader Eardwulf, slagen Brida, Sigtyrggr en de andere Denen erin om Winchester te plunderen. Ondertussen wordt Uhtreds eenheid in de val gelokt en een aantal van hen wordt gevangengenomen.
«
»
01:45 The Outlaws
De outlaws moeten een invloedrijke ondernemer en een lid van de landadel bespelen.
«
»
02:45 The Watch
Sam Vimes ontwaakt met meer dan een gewone kater. Hij is in een parallel universum beland, waar hij een gevangene is die bezig is met een ontsnapping. Het blijkt een val van Carcer te zijn.
«
»
03:30 Hope Street
Finn heeft tijdens het onderzoek naar een schietpartij moeite om zijn kalmte te bewaren. Marlene zet zich extra in voor haar beste vriendin Nicole, maar verliest daardoor de steun van haar stiefvader Barry.
«
»
04:15 Silent Witness
Een oorlog tussen een medische onderzoeksgroep en een protestgroep. Nikki bevindt zich in een levensgevaarlijke situatie.
«
»
05:10 The Coroner
De nieuwe burgemeester van het dorp wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Jane onderzoekt de zaak, maar het onderzoek brengt ook haar eigen leven in gevaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers