
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
06:20 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
07:00 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Culinair magazine.
«
»
08:00 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
08:25 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
09:25 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
09:55 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
10:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
11:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
11:55 | De gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
12:40 | De chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft dan weer een date met Donald en die doet hem de wondere wereld van zeewier ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
13:20 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
13:40 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
14:20 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
14:55 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
15:30 | De gastentafel |
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
16:15 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
16:35 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
17:05 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
18:00 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
18:50 | Culinair Thailand |
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
19:15 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
19:50 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
20:05 | The art of making cocktails |
Vandaag schotelt cocktailmaker Manuel Wouters de cocktails La Fraise d'Amour, Crisp en Black Russian voor.
«
»
20:15 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
21:10 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
21:25 | De gezonde goesting |
Wat eten we straks? Die vraag beantwoordt healthy foodie Steffi vandaag met gezonde variaties op klassieke gerechten.
«
»
21:50 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
22:10 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
22:40 | Winters grillen |
Culinair magazine.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
23:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:10 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
00:30 | Smossen mag |
Deborah (12 jaar) is de dappere deerne, Liselotte (9 jaar) de gesuikerde zoetekauw en Mats (10 jaar) vertolkt de rol van niet te blussen keukenclown.
«
»
01:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
01:35 | Tot op het bot: Het rund |
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
01:50 | De dagschotel |
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst Michaël Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
02:05 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
02:25 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
02:50 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
03:05 | De gezonde goesting |
Wat eten we straks? Die vraag beantwoordt healthy foodie Steffi vandaag met gezonde variaties op klassieke gerechten.
«
»
03:25 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
03:55 | Winters grillen |
Culinair magazine.
«
»
04:10 | Klaar in 20 minuten |
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
04:30 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Culinair magazine.
«
»
05:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»