TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Onderbreking
«
»
09:10 Onderbreking
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Robert verzwijgt voor Ariane wat er tussen hem en Lia is gebeurd. Lia kan niet liegen en geeft aan Erik toe dat ze Robert gekust heeft. Josie redt Paul met een leugentje om bestwil.
«
»
12:35 Onderbreking
«
»
15:05 Above Ground
De recent gescheiden Julie is op zoek naar stabiliteit in haar leven, nadat haar ex-man Thad betrokken raakte bij een moordonderzoek. Maar wanneer hij spoorloos verdwijnt, start ze een onderzoek.
«
»
16:40 Breeders
De vader van Ally duikt onverwacht op en dit zorgt ervoor dat Paul en Ally gaan nadenken over hun dromen voor de kinderen. Ze vragen zich af hoe ver ze willen gaan om Luke en Ava gelukkig te houden.
«
»
17:10 White Collar
Peter zit in de gevangenis op verdenking van de moord op Senator Pratt. Alles wijst in zijn richting. Ondertussen moet Neal een deal zien te sluiten met de duivel om Peters naam te helpen zuiveren.
«
»
18:00 Modern Family
De volledige familie broedt op een plan om een groot feest te geven voor de verjaardag van Jay. Tijdens de uitvoering van hun plannen, komen zowel Phil als Cam in de problemen.
«
»
18:30 Modern Family
De Pritchett/Dunphy-clan reist af naar Jackson Hole, Wyoming, om een week op een ranch te verblijven. Phil probeert Jay te imponeren met z'n cowboyskills.
«
»
18:55 The Simpsons
Bart en schooldirecteur Skinner strijden om de aandacht van Barts nieuwe lerares. Een nieuw zuivelproduct dat Homer bij de Kwik-E-Mart koopt, brengt grote veranderingen teweeg bij Bart en Lisa.
«
»
19:15 The Simpsons
Apu's neefje neemt de Kwik-E-Mart over en voert grote veranderingen door. Na een uit de hand gelopen streek, beslist Bart dat het tijd wordt om braver te worden.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en zijn mannen gaan op zoek naar een vermiste erfgename die ontvoerd is. Mumford kondigt aan dat hij voor de vierde keer gaat trouwen.
«
»
20:35 Bombshell
Drie vrouwen die bij Fox News werken zijn de handtastelijkheden en het seksisme bij de nieuwszender beu en gaan de strijd aan met zenderhoofd Roger Ailes.
«
»
22:30 L.A.'s Finest
Het team onderzoekt de brutale moord op een transgendervrouw, maar Syd en Nancy hebben ook nog andere katten te geselen. Nancy probeert Izzy te troosten na het dodelijk ongeluk van haar moeder.
«
»
23:20 Mayans M.C.
Nails en Angel denken na over namen voor de baby, maar Angel zit met zijn gedachten elders. Miguel Galindo ontdekt een geheim. Alle clubleden komen samen om hun verloren broeders te herdenken.
«
»
00:25 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en zijn mannen gaan op zoek naar een vermiste erfgename die ontvoerd is. Mumford kondigt aan dat hij voor de vierde keer gaat trouwen.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers