
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
06:10 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
06:40 | De gastentafel |
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangenmenu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
07:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel. We praten met Jonnie Boer en komen te weten waarom hij terecht één van de peetvaders van de Nederlandse gastronomie wordt genoemd.
«
»
08:00 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
08:45 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
09:25 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef die met zijn 2 Michelinsterren weet hoe de culinaire vork in de steel zit: Bart Desmidt! Hij maakt een salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik. Heerlijk verrassend, veggie en klaar in 20 minuten!
«
»
09:55 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
10:45 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
11:10 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
11:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
12:20 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
13:10 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
13:45 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
14:35 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
15:10 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel. We praten met Jonnie Boer en komen te weten waarom hij terecht één van de peetvaders van de Nederlandse gastronomie wordt genoemd.
«
»
15:50 | A la carte |
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
16:06 | Soep! |
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
16:30 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
17:05 | Winters grillen |
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten. Chef Jeroen De Pauw inspireert je met een zalig stuk Iers ribeye als hoofdgerecht en als opwarmer voor grill én maag: auberginerolletjes met halloumi .
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
18:00 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
18:50 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
19:40 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
20:00 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de beauty onder de beestige restauratore(n): Moerman Lore! Ze gaat voor het gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje. Ideaal voor op vrijdag - of eender welke dag - visdag. En klaar in exact 20 minuten!
«
»
21:10 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
21:41 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
22:05 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
22:30 | De Wereld op je Bord |
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
23:30 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
00:10 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
00:35 | Wild van wild |
De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur.
«
»
01:05 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
01:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
02:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:05 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de beauty onder de beestige restauratore(n): Moerman Lore! Ze gaat voor het gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje. Ideaal voor op vrijdag - of eender welke dag - visdag. En klaar in exact 20 minuten!
«
»
03:30 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
03:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
04:20 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
04:40 | De Wereld op je Bord |
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
05:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
05:25 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
05:55 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»