TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Alison spendeert meer tijd met Lucy en maakt zich op om een grote investering te doen. De kapitein en Kitty ontdekken iets verdacht en doen beroep op Fanny's speurtalent om het zakje uit te zoeken.
«
»
06:00 Father Brown
Wanneer bibliotheekassistente Margaret onder een boekenkast belandt, neemt Mrs. McCarthy haar taak over. Ze maakt kennis met Margarets echtgenoot Graham en zijn sjofele assistent Lewis.
«
»
06:45 New Tricks
Wanneer het wapen waarmee 15 jaar geleden een jonge, getalenteerde bokser vermoord werd, bovenkomt in een gewapende overval, wordt het team meegesleurd in de donkere kant van het boksen.
«
»
07:35 Call the Midwife: Xmas 2014
Het personeel van Nonnatus House worstelt om Nancy's onthulling te verwerken, en besluit om een standpunt in te nemen en iets te doen aan de groeiende huisvestingscrisis in Poplar.
«
»
08:30 The Larkins
De Larkins doen alles om belastinginspecteur Charley te verleiden. Mariette laat zich overhalen om tot het einde van de zomer te blijven.
«
»
09:15 Midsomer murders
Deel 1. Als DCI Barnaby en DS Winter een dood lichaam vinden wordt hiermee een sinistere kant van de lokale dierenshow getoond.
«
»
10:05 Midsomer murders
Deel 2. Als DCI Barnaby en DS Winter een dood lichaam vinden wordt hiermee een sinistere kant van de lokale dierenshow getoond.
«
»
10:50 Hope Street
Een brandstichting bij de gepensioneerde rechter Ginette Prince doet de politie vermoeden dat het om wraak gaat door één van de vele criminelen die ze naar de gevangenis heeft gestuurd.
«
»
11:35 All Creatures Great and Small
Siegfried herinnert James op een ongelukkig moment aan zijn verantwoordelijkheden als dierenarts.
«
»
12:20 Death in Paradise
Goodman en zijn team staan voor een moeilijke zaak wanneer de beroemde chef-kok Robert Holt een dag na de opening van zijn nieuw restaurant neergestoken wordt aangetroffen.
«
»
13:15 The Coroner
Om de plotselinge dood van een vrouw op een afgelegen adres in de buurt van Lighthaven te verklaren, moet Jane eerst proberen de mysterieuze verdwijning van een playboy decennia geleden op te lossen.
«
»
14:00 Father Brown
Wanneer een onlangs vrijgelaten oorlogsgevangene wordt verdacht van de moord op zijn tirannieke oom, heeft Father Brown zo zijn twijfels over zijn schuld.
«
»
14:55 New Tricks
De toekomst van UCOS wordt bedreigd als het team door een onderzoek naar een roof betrokken raakt bij een geval van politiecorruptie op hoog niveau.
«
»
16:00 Agatha Raisin
Als het detectivebureau van Agatha Raisin wordt gewaarschuwd om te stoppen met het moordonderzoek, proberen Toni en Charles een heidense clan te infiltreren.
«
»
17:00 Miss Scarlet and the Duke
Hoewel Eliza nu de eigenaar is van het detectivebureau van haar vader, ondervindt ze veel obstakels door het feit dat ze een vrouw is.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een nieuwspresentator gewurgd in haar zwembad wordt aangetroffen, weet Marcel zeker dat haar populaire co-presentator erachter zit.
«
»
19:00 Midsomer murders
Special ter gelegenheid van de 100ste aflevering. Na de moord op een inwoner van Midsomer bundelen Barnaby en Nelso hun krachten met twee detectives in Kopenhagen.
«
»
20:00 Midsomer murders
Special ter gelegenheid van de 100ste aflevering. Na de moord op een inwoner van Midsomer bundelen Barnaby en Nelso hun krachten met twee detectives in Kopenhagen.
«
»
21:00 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Chief Superintendent Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en haar tante Prudence trekken voor enkele dagen naar het huis van een vriendin aan zee, Hilly McNaster. Bij aankomst blijken verschillende voorwerpen verdwenen te zijn uit de woning.
«
»
23:10 The Salisbury Poisonings
Nick is bijna hersteld, maar hij blijft getraumatiseerd. Tracy realiseert zich dat de besmetting erger is dan ze vreesde. Niemand is nog veilig in Salisbury.
«
»
00:05 Flesh and Blood
Helen, Jake en Natalie zijn geschokt wanneer ze horen dat Vivien van plan is om hun ouderlijk huis te verkopen en op reis te gaan met Mark.
«
»
00:50 The Good Karma Hospital
De trouwplannen van Lydia en Greg worden verstoord door drie spoedopnames. Ruby moet een beslissing nemen: kan ze de onbetrouwbare Gabriel eindelijk vergeven?
«
»
01:40 Downton Abbey
Sergeant Willis vraagt Baxter te getuigen tegen de man die haar heeft betrokken bij de diefstal bij haar vorige werkgever. Daisy komt nog een keer op voor haar schoonvader.
«
»
02:25 Jonathan Creek
Jonathan en Maddy krijgen weer een nieuw onmogelijk misdrijf op te lossen wanneer een schoonheidsspecialiste beschuldigd wordt van de moord op haar plastisch chirurg.
«
»
03:20 Death in Paradise
Een groep vogelspotters ontdekt dat een van hun leden werd vermoord in de jungle van Saint-Marie. Dwayne besluit undercover te gaan om de moordenaar te kunnen ontmaskeren.
«
»
04:10 Ghosts
Alison en Mike kamperen buiten terwijl hun door houtworm aangetaste huis ontsmet wordt. Al gauw maken ze er een wedstrijdje van om te zien wie de beste kampeerder is.
«
»
04:40 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders werken aan een tuin voor een openluchttheater, waar de neef van Rosemary een optreden heeft. De productie krijgt een tegenslag te verduren wanneer een van de acteurs zichzelf tijdens een repetitie neerschiet. 8/8
«
»
05:30 Ghosts
Nadat er op het landgoed een wildkampeerder is aangetroffen, ontdekken Alison en Mike met de hulp van de geesten dat ze met Kerstmis meer te bieden hebben dan ze zich realiseerden. 7/7
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De hulpdiensten worden opgeroepen wanneer een vrouw per ongeluk haar man omverrijdt met haar wagen. Owen ontdekt dat Gwen hem haar papegaai heeft nagelaten. Paul krijgt verontrustend nieuws. Tommy gaat voor het eerst sinds de dood van Charles op date.

'9-1-1: Lone Star', om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers