TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:40 Herhalingslus
«
»
08:00 Herhalingslus
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
20:00 Z-Nieuws
Magazine.
«
»
20:25 Z-Life Sciences
VIB opende in 2021 een nieuwe agro-incubator in Nevele. Daarmee wil het een unieke kantoor- en lab-omgeving creëren voor startende bedrijven die werken aan duurzamere landbouw en voedselproductie.
«
»
20:40 Z-Food: Smart Water Us - cross-sectorale samenwerking leidt tot beter waterbehee
Microbiële eiwitten kunnen een alternatief vormen voor de klassieke eiwitten in onze humane voeding en in dierenvoeding. Binnen het Prometheusproject, dat werd geïnitieerd door Flanders' FOOD, wordt het potentieel van die eiwitten verder onderzocht.
«
»
20:50 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers