TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 American Pickers
Als de mannen een vriend een gunst verlenen, wordt iets wat een slechte deal leek een verrassende win-winsituatie. En ze kijken achter een deur die in geen jaren is geopend.
«
»
06:55 Rules of Engagement 4
Fay, de moeder van Adam, komt op bezoek. Jennifer ontdekt dat haar toekomstige schoonmoeder enkele speciale gewoontes heeft en kan daar maar moeilijk mee om.
«
»
07:15 Last Man Standing
Omdat Mandy waarschijnlijk gebuisd zal zijn op geschiedenis, nemen Mike en Vanessa als straf al haar elektronische gadgets af. Mike neemt daarna Ryan, Boyd en Eve mee naar het baseball.
«
»
07:45 Last Man Standing
Mandy kan aan twee universiteiten starten en kiest de duurste. Kristin heeft een date met Ryan, en is blij verrast Jon terug te zien. Deze oud-collega van haar is nu eigenaar van een hip restaurant.
«
»
08:05 According to Jim
De moeder van Cheryl is onlangs weduwe geworden. Toch heeft ze nu al een nieuwe vriend met wie ze zich zopas heeft verloofd. Cheryl keurt de verloving af, in tegenstelling tot Jim en Andy.
«
»
08:30 According to Jim
Jim en Andy gaan op zakenreis naar Las Vegas en vragen Dana mee. Cheryl is boos omdat ze hen niet mag vergezellen en plant zelf een trip naar Vegas.
«
»
09:00 Millionaire Matchmaker
In de honderdste aflevering gaat Brooklyn Tankard van Thicker Than Water op zoek naar een partner. Ondernemer Amit Ram komt uit Long Island en is het daten na z'n hartverscheurende scheiding zat .
«
»
09:55 Tiny House Nation
Lauren en Liam kregen verkering op hun 17e en zijn sinds 2013 getrouwd. Ze willen een tiny house op nautische grondslag. Na een lange dag lesgeven verlangt het stel naar rust en ruimte.
«
»
10:50 Below Deck
De bemanning van The Below Deck haalt herinneringen op aan alles wat er in seizoen 5 is gebeurd.
«
»
11:40 Shark Tank
Een echtpaar met oplosbare proteïne; een ondernemer met een ontwerp om waardevolle spullen veilig op te bergen en neven met de oplossing om bierflesjes koud te houden.
«
»
12:35 Storage Wars
Darrell en Brandon worden herenigd bij een veiling in City of Industry. En Brandon hoopt te winnen van Jarrod.
«
»
13:00 Storage Wars
Dave zwemt in het geld bij de veilingen in Garden Grove. Barry haalt een sluwe truc uit bij de andere verkopers. Levert het iets op?
«
»
13:25 Tiny House Nation
De familie Setliff wil in de weekenden het jachtige stadsleven en alle elektronische apparaten achter zich laten. Daarom moet er een tiny house komen waarin de Setliffs zich kunnen terugtrekken.
«
»
14:15 Millionaire Matchmaker
Cynthia Bailey en Kenya Moore van The Real Housewives of Atlanta arriveren in Los Angeles om Kenya te helpen een man te vinden.
«
»
15:10 Below Deck
De bemanning van The Below Deck haalt herinneringen op aan alles wat er in seizoen 5 is gebeurd.
«
»
16:05 Below Deck
De MY Seanna vaart met nieuwe bemanningsleden naar Tahiti. Chandler heeft het druk met het trainen van een ex-visser die nu dekknecht is. Niemand is klaar voor de terugkeer van Foam Party Steve.
«
»
17:00 Shark Tank
Een echtpaar met oplosbare proteïne; een ondernemer met een ontwerp om waardevolle spullen veilig op te bergen en neven met de oplossing om bierflesjes koud te houden.
«
»
18:00 Shark Tank
Ondernemers met een apparaat dat een alternatief is voor de loopband; een tiener met een apparaat om thuis de perfecte koffie te zetten en een moeder met een babyzitje dat je op je heup draagt.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Mama Solis ontwaakt na vijf maanden uit haar coma, maar komt dan op een domme manier om het leven.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan krijgt onverwachts het bezoek van haar moeder Sophie, die ruzie heeft met haar vriend Morty.
«
»
20:35 Nancy Drew
Als Nancy's streven om Carsons naam te zuiveren botst met Owens streven naar gerechtigheid voor de slachtoffers van de Bonny Scot, moet ze beslissen hoever ze wil gaan om haar vader vrij te krijgen.
«
»
21:30 Nancy Drew
Als Nancy's streven om Carsons naam te zuiveren botst met Owens streven naar gerechtigheid voor de slachtoffers van de Bonny Scot, moet ze beslissen hoever ze wil gaan om haar vader vrij te krijgen.
«
»
22:25 Dr. Death
ssistent-officier van Justitie Michelle Shughart is bereid Henderson en Kirby te helpen met hun zaak, terwijl Duntsch wordt aangenomen door een prestigieus ziekenhuis.
«
»
23:20 Dr. Death
Na een rampzalige week in de OK wordt Duntsch geschorst en onderworpen aan een drugstest.
«
»
00:20 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
01:15 Make You Laugh Out Loud
Deze senioren bewijzen dat sierlijk oud worden soms vrijwel onmogelijk is.
«
»
02:10 The X-Files
Een nieuwe bewoner in Mulders flat is schrijver en geobsedeerd door Scully. Hij schrijft een roman over liefde en een serie moorden, maar dan beginnen de moorden werkelijkheid te worden...
«
»
02:50 The X-Files
Mulder stuit op een verhaal rond een getalenteerde alien honkballer, die zich in de jaren '40 schuilhield in een zwart team in Roswell, New Mexico.
«
»
03:35 American Pickers
De mannen gaan op bezoek bij een man die al sinds de jaren 50 niets heeft weggedaan en daar nu niet mee wil beginnen. Hij toont ook zijn favoriete ondergoed en daar schrikken Mike en Frank nogal van.
«
»
04:15 Millionaire Matchmaker
Cynthia Bailey en Kenya Moore van The Real Housewives of Atlanta arriveren in Los Angeles om Kenya te helpen een man te vinden.
«
»
05:00 Family Guy
Brian en Stewie reizen naar het verleden en zorgen er per ongeluk voor dat de tijd achteruitgaat.
«
»
05:20 Dharma & Greg
Greg besluit een reclamefilmpje te maken voor zijn advocatenpraktijk en vraagt Dharma om zijn assistente te spelen.
«
»
05:40 Dharma & Greg
Dharma en Greg hebben twee tickets over voor een concert van Aerosmith omdat Pete en Jane afhaakten. Ze besluiten andere vrienden uit te nodigen, maar beseffen dat ze die eigenlijk niet hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers