TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Spektakel.
«
»
06:10 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
06:30 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
06:50 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
07:10 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
07:40 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
08:05 Will & Grace
Grace heeft twee kaartjes voor een musicalvoorstelling op kerstavond, maar ze kan niet kiezen wie haar mag vergezellen: Will of Leo. Wanneer ze haar beslissing neemt, moet ze die al snel weer herzien.
«
»
08:30 Will & Grace
Elliott heeft maar weinig plezier in voetbal, zijn nieuwe hobby. Will en Jack besluiten hem een hart onder de riem te steken door zelf een elftal te vervoegen.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
Adams poets loopt verkeerd af, en Wes doet zijn uiterste best om Adam te vermijden. Een charter van één dag lijkt een eeuwigheid te duren. Bugsy en Lauren vinden dat Hannah te weinig doet.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
10:50 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
11:15 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
11:40 Below Deck Mediterranean
Adams poets loopt verkeerd af, en Wes doet zijn uiterste best om Adam te vermijden. Een charter van één dag lijkt een eeuwigheid te duren. Bugsy en Lauren vinden dat Hannah te weinig doet.
«
»
12:35 The Real Housewives of NYC
Het gevecht tussen Bethenny en Ramona wordt ronduit explosief.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.
«
»
13:55 Grown-ish
In deze spin-off van 'Black-ish' wordt Zoey Johnson gevolgd als ze gaat studeren en haar ouderlijk huis verlaat. Op de universiteit komt ze in aanraking met drugs, seks en relaties.
«
»
14:25 Superstore
Dina neemt de rol van kwaaie pier op zich als het management Amy opdraagt om iedereen op zijn uren te korten. Intussen doet Mateo een opzienbarende ontdekking over Marcus.
«
»
14:50 Superstore
Als een foto van een troep in de winkel viraal gaat, proberen Amy en Jonah daar profijt uit te trekken. Dina zoekt de twitteraar. Mateo, Cheyenne, Garrett en Glen verkopen spullen van zichzelf.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Kunsthandelaar Ian Bernardo is een miljonairszoon uit New York die alles heeft, behalve de ware. Hij is zo irritant dat Patti tv-persoonlijkheid Carson Kressley om hulp vraagt. Gaan ze iemand vinden?
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Tijdens de laatste charter van het seizoen komt een voormalige gast terug, dit keer met zes mooie vrouwen. Bobby moet zich beheersen als via een dating-app blijkt dat hij matcht met een van hen.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Dramaserie.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Gabi en Carlos vertrekken naar Texas om het graf van Gabi's stiefvader te bezoeken. Bree overtuigt Keith om samen met zijn zoon naar Florida te gaan.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Jenny Hunter-McDermott en Juanita Solis treden op tijdens een talentenjacht op school. Susan en Mike worden op een genant moment betrapt door soldaten die de Burgeroorlog naspelen.
«
»
20:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Misdaadserie.
«
»
21:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een diefstal in een kruidenierswinkel escaleert in een bloederige schietpartij die het leven kost aan vijf mensen.
«
»
22:25 CSI: NY
Het is de nacht van Halloween. Danny en Lindsay gaan naar Amityville waar het gezin Duncan dood werd aangetroffen in hun huis.
«
»
23:20 CSI: NY
De zoon van miljardair Mitchell Bentley wordt neergestoken in Madison Square Park. Mac en zijn team ontdekken dat het slachtoffer van de verkrachting van verpleegster Fern Lazlow werd beschuldigd.
«
»
00:05 The InBetween
SF-serie.
«
»
00:50 The InBetween
SF-serie.
«
»
01:35 Paranormal Caught on Camera
In de bergen van Utah volgen vrienden het spoor van een bigfoot. Een scepticus wordt in een fort in Engeland door een geest aangevallen. De geesten van passagiers verschijnen in een luchthaven.
«
»
02:15 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
02:40 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
03:00 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
03:15 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
03:40 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
04:00 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
04:15 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
04:40 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
04:55 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
05:20 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
05:40 Storage Hunters
Reality-show.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers