TVgids - FOX

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
06:25 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieŽn.
«
»
06:45 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
07:10 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
07:35 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
08:05 Will & Grace
Grace gaat zo op in haar relatie met Leo, dat ze sterk begint te twijfelen aan haar babyplannen met Will. Ze wil langer nadenken voor ze een definitieve beslissing neemt.
«
»
08:30 Will & Grace
Grace en Will praten nog altijd niet met elkaar. Ze tillen allebei zwaar aan de verwijten die ze elkaar naar het hoofd hebben geslingerd. Karen en Jack zijn het geruzie beu.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
Als een knappe vrijgezel de Sirocco chartert, moet een dolverliefde Hannah haar professionaliteit zien te bewaren. Wes worstelt met zijn gevoelens voor Malia. Bobby krijgt aandacht van een gast.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Een gezin van vier bouwt een tiny house op het eigen raftingresort in East Tennessee. John en Zack moeten op in totaal 31 m2 ruimte vinden voor een grote slaapkamer en twee tienerkamers.
«
»
10:50 Storage Wars
In de wijk van Nabila doet Barry een verrassend bod op onder meer een groezelige matras. Weet hij iets wat de rest niet weet?
«
»
11:15 Storage Wars
Hoge bieder Darrell gaat tot het gaatje in Harbor City. Betaalt dat enorme risico zichzelf terug of blijkt er allemaal troep in de unit te zitten?
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Als een knappe vrijgezel de Sirocco chartert, moet een dolverliefde Hannah haar professionaliteit zien te bewaren. Wes worstelt met zijn gevoelens voor Malia. Bobby krijgt aandacht van een gast.
«
»
12:35 The Real Housewives of NYC
Ramona vraagt Luann waarom ze niet op haar bruiloft is uitgenodigd en besluit om nogmaals de strijd met Bethenny aan te binden.
«
»
13:30 Grown-ish
Het tweede collegejaar is bijna afgelopen en alle opgekropte gevoelens komen naar buiten. Dit veroorzaakt barstjes in vriendschappen en relaties, maar ook interessante verzoeningen.
«
»
13:55 Grown-ish
De groep luidt hun derde studiejaar in met een feestje. Zoey komt terug van een zomer in het buitenland en moet snel leren omgaan met haar gevoelens voor Aaron en Luca.
«
»
14:20 Superstore
Het management komt met een stappentelcompetitie tussen de filialen. Amy, Jonah en Dina creŽren een schijnrivaliteit om de luilakken onder de werknemers van Filiaal #1217 in beweging te krijgen.
«
»
14:50 Superstore
Werknemers en klanten van Cloud 9 raken door een zware sneeuwstorm ingesneeuwd. Dat leidt al gauw tot onderlinge spanningen en strubbelingen.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Een jong stel uit Rochester bouwt een tiny house van 19 m2. Hij brouwt graag bier en zij doet aan fitness. John en Zack moeten ruimte creŽren voor twee grote passies.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Veertiger Fiona Forbes werkt als presentatrice voor Toronto TV en komt via haar goede vriend Mitch Berger in contact met Patti.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Wes verklaart Malia de liefde, terwijl haar relatie met Adam een schokkende wending neemt. De vriendin van Max komt op bezoek als de bemanning een dag vrij heeft. Samen gaan ze naar het Fort van Klis.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Bethenny vertelt Dorinda alles over haar nieuwe woning. Ramona krijgt advies van haar dochter over haar situatie met Bethenny. Tinsley, Ramona en Sonja gaan een avondje uit in de Upper East Side.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Susan aanvaardt schoorvoetend het voorstel van Lynette om kindermeisje te worden van baby Paige. Bree ziet zich genoodzaakt Keith de waarheid te vertellen.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Bree nodigt de ouders van Keith uit voor een etentje op Thanksgiving. Ze begint zich zorgen te maken over Keiths vader Richard, vooral wanneer die met haar begint te flirten.
«
»
20:35 The InBetween
Tom en Damien onderzoeken de moord op een jonge lerares en ontdekken dat haar moordenaar geen onbekende is. Cassie wil voor eens en voor altijd afrekenen met Ed Roven.
«
»
21:30 The InBetween
Cassie, Tom en Damien onderzoeken de verdwijning van Millie. Ze beseffen al snel dat een oude kennis wel eens gelinkt zou kunnen worden aan de zaak.
«
»
22:25 The X-Files
Een kleine jongen geneest tot Scully's verbazing van een zware kankervorm en dit terwijl er geen enkele medische behandeling werd uitgevoerd omwille van het strenge geloof van diens ouders.
«
»
23:20 Code Black
Christa beleeft een crisis wanneer ze haar eerste kind behandelt na het verlies van haar zoon.
«
»
00:10 Code Black
Neal heeft een discussie met zijn vader over zijn ernstig zieke moeder. Door haar mysterieuze symptomen is Angels Memorial gedwongen om haar onder quarantaine te plaatsen.
«
»
00:55 Transplant
Bash heeft een klik met een onwaarschijnlijke patiŽnt. Mags zoekt de balans in haar leven. Theo heeft een lastig gesprek met z'n vrouw Melissa. June probeert contact te maken met een gesloten tiener.
«
»
01:40 Transplant
Een jonge moeder overlijdt bijna. Bash zoekt uit of ze weer opioÔden gebruikt of dat er iets anders is. Mags helpt een patiŽnt die niet goed geneest. June wordt onaangenaam verrast door haar vader.
«
»
02:25 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
02:45 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
03:05 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
03:25 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
03:50 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
04:10 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
04:30 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet ťťn kandidaat iets waardevols.
«
»
04:50 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
05:10 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
05:35 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieŽn.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat geld verdient met het zoeken naar schatten. De zaken gaan echter niet goed en ze zijn bijna bankroet. Ook hun huwelijk loopt op de klippen, want ze willen scheiden. Maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.

'Fool's Gold', film uit 2008 met oa. Kate Hudson, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers