TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
De grote finale is een veiling op een luchthaven waar gigantische hangars gevuld zijn met onder meer arcadespelen, verlichtingsapparatuur en een vintage El Camino.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
06:35 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
07:05 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
08:00 Will & Grace
Tijdens een bezoek aan Stan in de gevangenis, herkent Grace een van de andere gevangenen. Een van haar oude klasgenoten zit er een straf uit voor het witwassen van geld.
«
»
08:30 Will & Grace
Wanneer Grace voor het huwelijk van haar ex-vriend Danny wordt uitgenodigd , wil ze iedereen op het feest overtuigen dat zij er goed aan heeft gedaan niet met de man te trouwen.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
Tijdens de laatste charter stelt een groep mannen eisen die het uiterste vergen van de uitgeputte bemanning. De vrouwen vormen één front tegen Bryan. Het afscheid van de Ionian Princess nadert.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
Austin is hoe dan ook de stad voor Sarah en Albert, maar met een peuter en nog een kind op komst, moeten ze van hun hoge hypotheek af. Vandaar dat ze een betaalbaar tiny house zoeken in Texas.
«
»
10:15 Tiny House Hunting
Reggie is een ingenieur in Seattle met een passie voor muziek. Hij heeft als saxofonist overal ter wereld opgetreden. Nu zoekt Reggie samen met zijn vriendin Faye een tweede tiny house in New Orleans.
«
»
10:40 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben mazzel met kunst uit de Grote Depressie en Darrell vindt een pistool van een Wells Fargo-postkoets. Maar het is alleen iets waard als het echt is.
«
»
11:10 Storage Wars
Dave krijgt een box vol meubels in Chinatown. Darrell ontdekt geluidsapparatuur uit de jaren '70 en Barry vindt iets wat echt vintage is.
«
»
11:30 Below Deck Mediterranean
Tijdens de laatste charter stelt een groep mannen eisen die het uiterste vergen van de uitgeputte bemanning. De vrouwen vormen één front tegen Bryan. Het afscheid van de Ionian Princess nadert.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
In deel twee van deze seizoensreünie confronteren de vrouwen Ramona met haar leugens en beledigingen.
«
»
13:25 Grown-ish
Nomi's reeks onenightstands verstoort de dynamiek in het appartement en Zoey en Ana confronteren haar hiermee. Aaron overtuigt Ana om eens gek te doen en iedereen streept iets van z'n bucketlist af.
«
»
13:50 Grown-ish
Luca krijgt een uitdagende opdracht voor een vak en Zoey vraagt zich af of ze dat niet had moeten laten vallen. Jazz en Sky discussiëren met Aaron en Vivek of branding belangrijker is dan talent.
«
»
14:20 Will & Grace
Tijdens een bezoek aan Stan in de gevangenis, herkent Grace een van de andere gevangenen. Een van haar oude klasgenoten zit er een straf uit voor het witwassen van geld.
«
»
14:45 Will & Grace
Wanneer Grace voor het huwelijk van haar ex-vriend Danny wordt uitgenodigd , wil ze iedereen op het feest overtuigen dat zij er goed aan heeft gedaan niet met de man te trouwen.
«
»
15:15 Tiny House Hunting
Rebecca is een avontuurlijke doorzetter op jacht naar een tiny house in Omaha. Na tien jaar in de financiële wereld van New York keert ze terug naar haar geboortestad.
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Susan, Darryl en hun zoon Cooper houden van de natuur in Montana en van zeilen met hun boot in Mexico. Maar als ze deze manier van leven willen volhouden, zullen ze tiny moeten gaan wonen in Polson.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Twee miljonairs zijn allebei op zoek naar een roodharige vrouw. Damian Guillot is de 41-jarige eigenaar van een kunstgallerij, dr. Chris is recent gescheiden en waagt zich nu opnieuw aan het daten.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's, en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
In de grote seizoensfinale lezen de dames Luann de les over haar 'droogstaan' en blikken ze terug op enkele hoogtepunten van hun tripjes buiten de stad.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Susan maakt kennis met Robin, een stripteasedanseres. Lynette en Tom zijn het oneens over hun nieuwe therapeut. Bree houdt Orson goed in de gaten omdat ze vreest voor een wanhoopsdaad.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Op het feestje ter ere van Katherines terugkeer maakt de hele buurt kennis met Robin. De mannen zien een ex-stripper in hun straat wel zitten, maar de vrouwen niet.
«
»
20:35 Code Black
Noa krijgt een autoongeluk en het is aan Mario om haar leven te redden. Willis bekent aan Rox dat hij haar nodig heeft.
«
»
21:30 Code Black
Dr. Leanne Rorish zet de vier nieuwe eerstejaars stagiairs onmiddellijk aan het werk bij Angels Memorial Hospital, de drukste spoedeisende hulp van Amerika.
«
»
22:25 Transplant
Bash verleent zorg aan een vriend die liever geen behandeling wil. Mags heeft haar handen vol aan een jonge vrouw die informatie achterhoudt. Dr. Bishop biedt Mags een geweldige kans.
«
»
23:20 Transplant
Na een explosie in de buurt van het ziekenhuis, rent Bash op het gevaar af. Een schoolmeisje komt binnen met een hartstilstand, Theo doet alles om haar te redden.
«
»
00:10 Law and Order
Tijdens het onderzoek naar de moord op een concessessiehouder van luxewagens ontmoeten de inspecteurs een vrouw met dodelijke interesses.
«
»
01:05 Law and Order
Een succesvolle zakenvrouw wordt ervan beschuldigd haar effectenhandelaar, die tevens haar minnaar was, te hebben vermoord.
«
»
01:55 BoJack Horseman
Prinses Carolyn ruikt een kans als de agent van Mr Peanutbutter overlijdt. BoJack flipt als hij het L-woord hardop tegen Wanda zegt.
«
»
02:25 BoJack Horseman
Diane houdt zich tijdens een tournee voor BoJacks boek niet aan het draaiboek en brengt de nieuwe show van Mr Peanutbutter in gevaar. Todd raakt betrokken bij internationale ontwikkelingen.
«
»
02:50 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
03:10 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
03:30 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
03:55 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
04:15 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
04:35 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
04:55 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
05:20 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
05:40 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers