TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
06:20 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
06:40 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
07:05 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
08:00 Rules of Engagement 4
Jennifer wil haar huwelijksreis doorbrengen in het vakantiehuis van Russell op de Bahamas. Jeff bouwt een band op met zijn ongeboren baby door tegen haar te klagen over Audrey.
«
»
08:30 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey willen een tafeltje in een chic restaurant te pakken krijgen, dus verkleedt Audrey zich als een ster. Liz overtuigt Russell om samen naar een bijeenkomst voor seksverslaafden te gaan.
«
»
09:00 Below Deck Sailing Yacht
Natasha is gefrustreerd door Daisy's opbouwende kritiek, dus maakt ze een supertoetje voor de gasten en geeft Daisy het nakijken. Gary en Colin zijn de croupiers van dienst bij een potje blackjack.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
John en Sarah uit Nashville hebben tiny wonen in hun hart gesloten en willen hun dochtertje opvoeden met het idee van less is more, maar in Nashville is langdurige bewoning van tiny huizen verboden.
«
»
10:20 Tiny House Hunting
Sara en Andy zijn huisgenoten in San Francisco, maar nu de liefde is opgebloeid willen ze tiny gaan wonen. Sara, de nicht van Jennifer, is makelaar, en zij helpt het stel bij het vinden van een huis.
«
»
10:50 Storage Wars
Zelfs de 'gevouwen handen' van San Bernardino kunnen Mary niet redden, maar Ivy weet wat geld bij elkaar te sprokkelen, terwijl Kenny de magie vindt.
«
»
11:15 Storage Wars
De dames hebben een passende verrassing voor de Emily, die onlangs getrouwd is. Rene haalt een enorme opslagruimte binnen, terwijl Darrell z'n kennis over fietsen op de proef stelt... en wint.
«
»
11:40 Below Deck Sailing Yacht
Natasha is gefrustreerd door Daisy's opbouwende kritiek, dus maakt ze een supertoetje voor de gasten en geeft Daisy het nakijken. Gary en Colin zijn de croupiers van dienst bij een potje blackjack.
«
»
12:35 The Real Housewives of NYC
In de slotaflevering blikken de dames terug op hun mooiste tripjes en beleven ze hun meest buitensporige momenten opnieuw. Daarbij staat Sonja in de schijnwerpers vanwege haar drankgebruik.
«
»
13:30 Grown-ish
De groep gaat naar de kunstbeurs van de universiteit en onderzoekt de grenzen van hun relatie. Luca's expositie roept bij Zoey vragen op over zijn verleden. Nomi kijkt rond bij de LHBTQIA+-expositie.
«
»
13:55 Grown-ish
Haar examens zijn de ochtend na het grootste feest van het semester, maar Zoey bedenkt een plan zodat ze toch kan feesten. Ondertussen gaat Nomi helemaal op in haar nieuwe vlam.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Audrey probeert niet uit de toon te vallen bij een college aan de universiteit. Maar dan roept Brenda haar hulp in voor de bediening. Russell komt binnenvallen bij een etentje van Timmy.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Wanneer Jeff en Adam samen kookles volgen, komt hun competitiedrang boven. Russell valt op een vrouw die wel heel erg hard op Timmy lijkt.
«
»
15:20 Tiny House Hunting
Alice wil af van haar redelijke grote appartement en van het merendeel van haar spullen. Ze gaat voor tiny.
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Shauna en Justin willen hun eerste huis simpel houden. Justin heeft zijn zinnen gezet op een boot in Charleston Harbor, maar Shauna weet niet of ze dat wel ziet zitten.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Brandon Broussard is een knappe en nuchtere man met een gebroken hart. Kan Patti hem helpen? William Stern heeft het compleet tegenovergestelde karakter en gedraagt zich als een puberale 'player'.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning kampt met een kater en met gekwetste gevoelens. De matrozen komen in actie als een windvlaag de Parsifal naar de kade duwt. Dani denkt na over haar toekomst en krijgt een paniekaanval.
«
»
18:00 The Real Housewives of NYC
De New York Ladies zijn terug en hoe! Sonja kampt met het legenestsyndroom nu haar dochter naar de universiteit is vertrokken. Luann viert het einde van haar proeftijd.
«
»
18:55 Desperate Housewives
Wisteria Lane wordt getroffen door een tornado. Susan zegt tegen Mike dat hij moet kiezen tussen haar en de drugs. Bree ontdekt waarom Adam en Katherine Chicago hebben verlaten.
«
»
19:50 Desperate Housewives
Lynette ontdekt dat Ida Greenberg haar leven heeft opgeofferd om haar kinderen te redden. Adam neemt een belangrijke beslissing wanneer hij informatie krijgt over het verleden van Katherine.
«
»
20:35 CSI: Miami
Een interventie van de politie leidt tot de dood van Michael Maddox. De interventie kwam er na een noodoproep die achteraf nep bleek te zijn.
«
»
21:30 CSI: Miami
Tijdens het onderzoek naar de dood van Manny Ortega ondervindt het CSI-team dat de straten van Miami levensgevaarlijk zijn.
«
»
22:30 CSI: NY
Mac en Danny onderzoeken de dood van een vrouw die werd aangetroffen in haar badkuip, die volledig gevuld was met rozenblaadjes.
«
»
23:20 CSI: NY
Mac en Danny onderzoeken de moord op een ex-gevangene. Hij leed aan waanvoorstellingen en was bezig met de bouw van een ark omdat hij het einde van de wereld vreesde.
«
»
00:10 The InBetween
Tom en Damien roepen Cassies hulp in als een moeder en haar jonge zoon op raadselachtige wijze verdwijnen. Cassie krijgt visioenen van duistere aard. Ed Roven is terug en doet Cassie een voorstel.
«
»
01:05 The Murders
Kate en haar nieuwe collega Nolan Wells onderzoeken hun eerste zaak. Na een complexe en gewelddadige bankoverval lijken de daders spoorloos verdwenen.
«
»
02:05 Paranormal Caught on Camera
Een klopgeest spookt in een Engelse antiekwinkel. Een vader en een zoon zien een bigfoot in Washington, en boven Binnen-Mongolië wordt een vreemde UFO gespot.
«
»
02:50 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
03:10 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
03:30 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
03:50 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
04:10 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
04:30 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
04:50 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
05:10 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
05:30 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers