TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
06:00 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
06:20 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
06:40 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
07:10 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
07:35 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
08:05 Rules of Engagement 4
Audrey en Jennifer gaan naar een concert van Bon Jovi. Jeff houdt een barbecue op het dak en kwetst Adams door hem niet uit te nodigen.
«
»
08:35 Rules of Engagement 4
Audrey maakt de pop van een buurvrouw kapot en gaat ermee naar het poppenziekenhuis, Jeff gaat met de draagmoeder van zijn kind op date en Adam neemt een tijdelijke tatoeage.
«
»
09:00 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning van de Parsifal wacht op de uitslag van een belangrijke test. Ze gebruiken de plotselinge vrije tijd voor een ondeugend spelletje Truth or Dare. En Sydney neemt het heft in eigen handen.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
De excentrieke kapper Eric Cavizo is op zoek naar een huis dat geknipt is voor hem en Kaden, zijn zoon van zeven. Eric vindt het moeilijk om een keuze te maken uit alle opties die hij heeft.
«
»
10:20 Tiny House Hunting
Nu de kinderen de deur uit zijn, zoeken Glen en Lawson voor zichzelf en hun familie een perfect vakantiehuisje aan zee, maar een tiny strandbungalow voor zeven laat zich niet zomaar vinden.
«
»
10:50 Storage Wars
Amerikaans realityprogramma waarin professionele kopers worden gevolgd, die gespecialiseerd zijn in het opkopen van de inhoud van opslagboxen. Voorafgaand aan de veiling krijgen de kopers vijf minuten de tijd om vanuit de deuropening de inhoud van de box te bekijken.
«
»
11:15 Storage Wars
De 'Gambler' slaat toe in Huntington Beach. Rene strijkt iedereen tegen de haren in, en voor Ivy ziet het er somber uit.
«
»
11:40 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning van de Parsifal wacht op de uitslag van een belangrijke test. Ze gebruiken de plotselinge vrije tijd voor een ondeugend spelletje Truth or Dare. En Sydney neemt het heft in eigen handen.
«
»
12:35 The Real Housewives of NYC
De dames gaan terug naar New York waar Luann haar nieuwe single opneemt. Ze wonen Dorinda's jaren 80 aerobics-workout bij. Ramona plant een surpriseparty op de avond van Luanns optreden.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey en de rest keren terug voor hun tweede collegejaar. Zij, Ana en Nomi huren een appartementje buiten de campus en doen net alsof ze een feestje geven zodat hun vrienden het helpen opruimen.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey en Luca richten zich op hun relatieproblemen terwijl Ana en Aaron een nieuw aspect van hun vriendschap onderzoeken.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Jennifer regelt Audreys babyshower, maar zet de verkeerde datum op de uitnodiging. Brenda's kleren vallen in de smaak bij Jeff. Russell laat de vrouwen even met rust, in de hoop iets te bereiken.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Liz logeert een week bij Jeff en Audrey, Timmy en Adam maken vijanden op kantoor met een nieuwe pingpongtafel, en Jennifer heeft seksueel getinte dromen over Russell.
«
»
15:20 Tiny House Hunting
Turnleraar Jason wil zijn appartement in Seattle ruilen voor een tiny woonboot. Maar past een boot wel bij zijn levensstijl? En is leven op het water wel echt zo mooi?
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Eric en Lindsey zijn fanatieke natuursporters. Vandaar dat ze een tiny huisje zoeken in Lindsey's geboortestad Jackson Hole in Wyoming, maar zal tiny wonen hun relatie van tien jaar goed doen?
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
In de laatste aflevering van dit seizoen zoekt Patti een man voor Dina Lohan. Fran Dreschers ex-man Peter Marc Jacobson kwam na hun scheiding uit de kast. Kunnen Patti en Fran de ware voor hem vinden?
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Natasha heeft de grootste moeite om de kombuis draaiende te houden nu chefkok Barrie haar dwarszit. Gary wil bij Alli zijn, maar Sydney zit op z'n lip. En een strandpicknick loopt uit op een fiasco.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Luanns kerstshow moet doorgaan, ook al wordt ze door de dames afgewezen vanwege Ramona's surpiseparty voor Dorinda en Sonja.
«
»
18:50 Desperate Housewives
De buurt reageert geschokt wanneer duidelijk wordt dat Edie zelfmoord heeft proberen te plegen.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan wordt per vergissing voor een stripper aanzien. Lynette wil niet dat Tom haar chemotherapie-sessies bijwoont. Bree snuffelt wat rond in het huis van Katherine.
«
»
20:35 The Murders
Kate en haar nieuwe collega Nolan Wells onderzoeken hun eerste zaak. Na een complexe en gewelddadige bankoverval lijken de daders spoorloos verdwenen.
«
»
21:30 The InBetween
Tom en Damien roepen Cassies hulp in als een moeder en haar jonge zoon op raadselachtige wijze verdwijnen. Cassie krijgt visioenen van duistere aard. Ed Roven is terug en doet Cassie een voorstel.
«
»
22:25 The X-Files
'The Amazing Maleeni' is een magiër die tijdens zijn act zijn hoofd 360 graden kan draaien. Wanneer men zijn lichaam vindt, zonder hoofd, starten Mulder en Scully een onderzoek.
«
»
23:25 Code Black
Jesse's broer is er slecht aan toe als hij onder een ingestort pakhuis terecht is gekomen en blijkt ernstig hartfalen te hebben. Willis vertelt Rox over z'n broer die is omgekomen in Afghanistan.
«
»
00:15 Code Black
Elliot twijfelt aan zijn kunde als dokter wanneer hij gedagvaard wordt voor zijn rol bij de dood van een officier.
«
»
01:10 Paranormal Caught on Camera
In Oregon maakt een man unieke beelden van een bigfoot. Rare ufo's drommen samen boven een stad in Texas, en een inwoner van Wales krijgt met een wel heel actieve klopgeest te maken.
«
»
01:55 Paranormal Caught on Camera
Boven het Pentagon wordt een piramidevormige ufo gespot. Een vader en zijn kinderen schrikken in Rhode Island van een geest op een speelplaats, en in Californië waren vreemde wezens door een buurt.
«
»
02:40 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
03:00 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
03:25 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
03:45 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
04:05 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
04:25 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
04:45 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
05:05 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
05:30 Storage Hunters
Er is spanning tussen T-Money en Brandon. T gaat voor de mysterieuze opslagruimtes: de doos en de vaten.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers