TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
06:20 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
06:45 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
07:05 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
07:35 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
08:00 Rules of Engagement 4
Jeff zorgt voor problemen wanneer hij en Audrey de laatste voorbereidingen treffen voor Brenda's draagmoederschap. Russell en Timmy daten met profbasketbalspelers.
«
»
08:30 Rules of Engagement 4
Wanneer Russel een date weet te versieren met een sexy Italiaanse vraagt hij aan Timmy om mee te gaan als vertaler. Audrey is verbaasd wanneer ze ontdekt dat Jeff hun trouwdatum nog weet.
«
»
08:55 Below Deck Sailing Yacht
Glenn voert veranderingen door die de bemanning furieus maken. Madison is kwaad dat Jenna en Adam seks hadden in een passagiershut. Jenna wordt onzeker gemaakt. Er is een ruzie tijdens het diner.
«
»
09:50 Tiny House Nation
Tommy en Katie zijn triatleten en reizen de wereld rond. Hun eerste huis moet voor hen een gezellige plek zijn om naar terug te keren, maar die ook nog steeds kan fungeren als trainingsruimte.
«
»
10:45 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
11:15 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Glenn voert veranderingen door die de bemanning furieus maken. Madison is kwaad dat Jenna en Adam seks hadden in een passagiershut. Jenna wordt onzeker gemaakt. Er is een ruzie tijdens het diner.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Op dag twee in de Berkshires organiseert Dorinda een uitstapje naar het oude landhuis van de familie Morgan. Dorinda en Barbara botsen wederom als Barbara ontdekt dat zij in de Fish Room slaapt.
«
»
13:25 Black-ish
Jack sluit zich aan bij een club die robots maakt, tot ontzetting van Dre. Ruby dikt het verhaal rond Diane's project voor school flink aan.
«
»
13:55 Black-ish
Dre wordt onzeker als Rainbow toetreedt tot de prestigieuze raad voor de geneeskunde en de uitnodiging voor het jaarlijkse benefietgala op haar naam staat. Diane probeert indruk te maken op Mason.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Audrey en Jeff regelen een blind date tussen Liz en een van Jeffs collega's. Russel flirt online met Timmy's zus. Adam gaat trainen in een nieuw fitnesscentrum.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Timmy neemt de organisatie van het huwelijk van Adam en Jennifer op zich. Jeff ondervindt dat een zwangerschap met een draagmoeder toch niet enkel voordelen oplevert.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Angela en Elizabeth hebben zich van bijna al hun spullen ontdaan en dromen van een eco-feministisch toevluchtsoord op Hawaï. John en Zack moeten daar een tiny huis bouwen voor hen en hun dochtertje.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Spencer Pratt zoekt hulp voor z'n zus Stephanie. Kari Whitman is a ex-Playmate die nu binnenhuisarchitect is. Deze beeldschone vrouw is nog steeds single omdat ze haar exen niet kan loslaten.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Jenna is jaloers als passagiers schaamtelook met Adam flirten. Paget heeft onenigheid met Ciara en kan het prima vinden met Georgia. Adam maakt een romantisch gebaar naar Jenna, dat verkeerd valt.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Het weekendje in de Berkshires eindigt in een laatste wilde nacht. Bethenny vertelt dat Dennis haar een teken gaf. Tinsley en Luann praten openhartig over de dood van Tinsleys alcoholische vader.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Susan ontvangt verrassend nieuws terwijl ze op romantisch weekendje is met Ian. Lynette blijft proberen om haar familie te ondersteunen terwijl Tom zijn dromen najaagt.
«
»
19:45 Desperate Housewives
De scheiding tussen Gaby en Carlos mondt uit in een bittere strijd. Lynette wordt de mede-eigenaar van een nieuwe onderneming en Susan worstelt met haar liefde voor twee mannen.
«
»
20:35 The Walking Dead
SF-serie.
«
»
21:30 Law and Order
Louise en Hugh Murdoch zijn doodgeschoten. Hoofdverdachte is Mousah Salim, een jongeman die zijn naam heeft laten wijzigen en zich heeft bekeerd tot de islam.
«
»
22:25 The X-Files
Henry Weems wordt van een gebouw gesmeten, maar overleeft de val. Hij lijkt de meest gelukkige mens van de wereld te zijn. Mulder en Scully vragen zich af waarom de maffia achter de man aanzit.
«
»
23:25 Code Black
De jonge Ariel, die vorig jaar haar vader heeft verloren, keert terug naar het ziekenhuis.
«
»
00:10 Code Black
De dokters zoeken naar een tegengif voor het dodelijke virus dat in het ziekenhuis is uitgebroken.
«
»
01:05 Paranormal Caught on Camera
Een beveiligingscamera in een Ierse school legt klopgeestactiviteiten vast. Twee Russen zien in Siberië mogelijk een sasquatch, en in Australië wordt op klaarlichte dag een ufo gespot.
«
»
01:55 Paranormal Caught on Camera
Een op internet vermaard monster spoelt aan op een strand in New York. Ouders zien op hun babymonitor geesten in de kinderkamer, en een ufo redt een Russische stad.
«
»
02:40 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
03:05 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
03:25 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
03:45 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
04:05 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
04:25 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
04:45 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
05:10 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
05:30 Storage Hunters
Het nieuwe koppel (aka: 'de jongere en hippere Brandon en Lori') is terug.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers