TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:20 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
06:40 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
07:00 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
07:25 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
07:45 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
08:05 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
08:25 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
08:50 Rules of Engagement 4
Jennifer regelt Audreys babyshower, maar zet de verkeerde datum op de uitnodiging. Brenda's kleren vallen in de smaak bij Jeff. Russell laat de vrouwen even met rust, in de hoop iets te bereiken.
«
»
09:10 Rules of Engagement 4
Liz logeert een week bij Jeff en Audrey, Timmy en Adam maken vijanden op kantoor met een nieuwe pingpongtafel, en Jennifer heeft seksueel getinte dromen over Russell.
«
»
09:30 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn Shephard en z'n bemanning varen door de Ionische Zee. De fysieke arbeid op een jacht stelt de jonge rekruten voor nieuwe uitdagingen. Ze willen graag hard werken en nog harder feesten.
«
»
10:20 Tiny House Nation
Dusty en Ashley hebben een paar jaar de wereld rondgereisd en willen zich nu in een tiny house settelen. Zack en John moeten een huis bouwen met als thema's luchtvaart en felle kleuren.
«
»
11:10 Storage Wars
De kopers gaan naar veilingen in Rancho Cucamonga. Brandi en Jarrod vinden een vintage masker en Barry ontdekt een item dat verband houdt met een rock-'n-roll-legende.
«
»
11:35 Storage Wars
De kopers maken een trip naar de woestijn van Lancaster. Met hooggespannen verwachtingen neemt Dave Hester z'n aanhanger mee. Zal hij rijkelijk beloond worden?
«
»
12:00 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn Shephard en z'n bemanning varen door de Ionische Zee. De fysieke arbeid op een jacht stelt de jonge rekruten voor nieuwe uitdagingen. Ze willen graag hard werken en nog harder feesten.
«
»
12:50 The Real Housewives of New York City
Bethenny geeft haar jaarlijkse feestje vanwege de feestdagen, maar Ramona is niet uitgenodigd. Ramona krijgt advies over haar situatie met Bethenny van haar dochter Avery en diens vriendinnen.
«
»
13:35 Black-ish
Dre laat zich overhalen om te helpen bij het feest op de school van Jack en Diane. Rainbow maakt een afspraak voor Junior om de griepprik te halen, maar Ruby heeft hier bezwaar tegen.
«
»
14:00 Black-ish
Drew weet wanneer hij stelling moet nemen tegen Bow en wanneer niet, maar ze zijn het niet eens over de juiste peuterschool voor Devante. Junior helpt Jack en Diane met een geweldige poets.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey vragen Russell om een lijst te maken met de namen van alle vrouwen met wie hij seks heeft gehad, zodat ze die kunnen vermijden bij het kiezen van een babynaam.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Liz besluit dat ze een baby wil, Jeff probeert Timmy te helpen bij het versieren van een knappe collega, en Adam verpest per ongeluk de trouwjurk van Jennifer.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Kledingontwerpers Greg en Frances zijn nog jong, maar ze hebben grote plannen voor de toekomst. Ze willen dat Zack en John een tiny house voor hen bouwen dat ook kan dienstdoen als pop-upshop.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Marcellus Wiley vormde zich van atleet om tot sportcommentator maar verpest afspraakjes door er interviews van te maken. Michael Leslie is 58, maar heeft nog nooit een ernstige relatie gehad.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Na het opnemen van de schade probeert de crew de boot weer gereed te krijgen, maar een groep veeleisende vrouwelijke gasten gooit roet in het eten. En onweer bedreigt het eerste diner van de gasten.
«
»
17:55 The Real Housewives of New York City
De liefdesdriehoek van Sonja wordt ingewikkelder. Tinsley gaat op woningenjacht. Carole en Adam kibbelen over spullen die hij in haar appartement heeft laten staan.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Lynette probeert zich vruchteloos voor te doen als een succesvolle zakenvrouw. Susan heeft nachtmerries over Paul Young. Gabrielle mag van Carlos niet langer de vriendin zijn van Bree.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Bree krijgt het aan de stok met de politie na een klacht van Juanita Solis. Ze wordt ondervraagd door detective Chuck Vance. Iemand probeert Paul te vergiftigen met een antivriesmiddel.
«
»
20:35 Robocop
Detroit, in de toekomst. Omdat de politie de strijd tegen de misdaad niet meer aankan, heeft de privéfirma OCP hun taak overgenomen. Zij werpen Robocop in de strijd, half mens, half robot.
«
»
22:35 RoboCop 2
De straten van Detroit worden onveilig gemaakt door Nuke, een nieuwe verslavende drug. De politie staat machteloos. RoboCop, half mens en half machine, is de enige die orde op zaken kan stellen.
«
»
00:50 Family Guy
Als Brian wordt gearresteerd voor wietbezit, begint hij een campagne om de drug te legaliseren. Burgemeester West past de verordening aan met als gevolg dat de hele stad aan de wiet gaat.
«
»
01:15 Family Guy
Als Stewie met een meisje vecht en verliest, gaat Peter met hem naar de sportschool en geeft hij hem steroïdeninjecties om spiermassa te kweken. Chris wordt cool.
«
»
01:35 Last Man Standing
Eve laat tijdens het traditionele kerstdiner haar familie voor het eerst kennismaken met haar nieuwe vriend.
«
»
02:00 Last Man Standing
Mike en Vanessa weigeren Eve geld te geven voor de aankoop van studiomateriaal, waarna Kristin in de bres springt en het geld voorschiet. Dit gebaar valt echter niet in goede aarde bij Mike.
«
»
02:20 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
02:45 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
03:05 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
03:30 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
03:50 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
04:10 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
04:30 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
04:50 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
05:10 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
05:35 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers