TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
06:25 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
06:45 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
07:10 Rules of Engagement 4
Jeff ontslaat Audreys sexy pilatesinstructeur uit jaloezie, Timmy en Russell vechten om de aandacht van een knappe serveerster en Jennifer geneert zich voor Adams cheerleadingverleden.
«
»
07:35 Rules of Engagement 4
Het wil maar niet klikken tussen Audrey en de nieuwe draagmoeder. Er ontstaan problemen wanneer Russell zijn date meeneemt naar een voorstelling van illusionist Criss Angel.
«
»
08:00 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam proberen hun relatie te redden. Madison en Ciara moeten haar dienst overnemen, wat kapitein Glenn ziet. Chris en Paget raken gewond. Glenn spreekt Jenna aan op het gebrek aan service.
«
»
09:00 Tiny House Nation
Phillise en haar peuters willen een duurzaam tiny house. Ze willen daarbij volop gebruik maken van de zon in Californië, maar niet iedereen binnen de familie is over het idee te spreken.
«
»
09:50 Grown-ish
Aaron organiseert een chic benefiet voor 'Black Minds Matter' en Zoey doet alles om te zorgen dat Luca de eregast te spreken krijgt. Sky is overweldigd door de aandacht van Jazz en Doug.
«
»
10:20 Grown-ish
Het tweede collegejaar is bijna afgelopen en alle opgekropte gevoelens komen naar buiten. Dit veroorzaakt barstjes in vriendschappen en relaties, maar ook interessante verzoeningen.
«
»
10:45 Storage Wars
Dave zet in op een kluis die al in geen 20 jaar is geopend. Zal het een grote vergissing zijn? Barry sleept een unieke racewagen in de wacht.
«
»
11:15 Storage Wars
Jarrod begaat een nieuwe financiële blunder door veel te veel te betalen voor een kastje voor speelgoed. Dave schept op over z'n nieuwe bestelwagen en wordt bespottelijk gemaakt door z'n rivalen.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam proberen hun relatie te redden. Madison en Ciara moeten haar dienst overnemen, wat kapitein Glenn ziet. Chris en Paget raken gewond. Glenn spreekt Jenna aan op het gebrek aan service.
«
»
12:30 According to Jim
Jim ontdekt bij Cheryls gynaecoloog dat ze sinds een tijdje geen platte rust meer nodig heeft. Dat heeft zij hem echter niet verteld.
«
»
13:00 According to Jim
Jaren geleden heeft Jim een pact met de duivel gesloten met als inzet zijn vijfde kind. Nu komt de duivel zijn rekening vereffenen.
«
»
13:25 Grown-ish
De groep luidt hun derde studiejaar in met een feestje. Zoey komt terug van een zomer in het buitenland en moet snel leren omgaan met haar gevoelens voor Aaron en Luca.
«
»
13:55 Grown-ish
De groep moet bijkomen van een schokkende verrassing, maar na nog een onverwachte gebeurtenis wordt het Zoey allemaal te veel.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Liz, de irritante vriendin van Audrey, bezorgt Audrey en Jeff problemen wanneer ze in het appartement boven hen komt wonen. Tot Timmy's verbazing wil Russell auditie doen bij zijn a-cappellagroep.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Jeffs vrije dag wordt verstoord door de aanwezigheid van zijn poetsvrouw. Adam probeert uit te zoeken wat er scheelt met zijn oog. Timmy probeert Russells date te verpesten door het meisje te bellen.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Phillise en haar peuters willen een duurzaam tiny house. Ze willen daarbij volop gebruik maken van de zon in Californië, maar niet iedereen binnen de familie is over het idee te spreken.
«
»
16:05 Tiny House Nation
Michele en haar zoon zijn klaar voor het volgende avontuur: wonen in een tiny house. Ze zijn van plan om met de woning te gaan reizen, en dus leert John Michele hoe je met zo'n huisje rijdt.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Glenn confronteert Jenna met haar relatie met Adam. Een arts heeft slecht nieuws voor een bemanningslid. Dan worden er ook nog drugs aan boord gevonden. Het seizoen dreigt voortijdig te eindigen.
«
»
17:55 According to Jim
Jim geeft zijn meisjes extra huishoudelijke taken omdat ze een dekentje van de tweeling verloren zijn.
«
»
18:25 According to Jim
Sinds Dana is verhuisd, beschouwt Cheryl Jim als haar nieuwe beste vriendin. Jim doet zijn best om snel een vervangster voor Dana te vinden.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Celia krijgt de pokken. Gaby heeft de ziekte nooit gehad en moet dus het huis uit. Ze gaat bij Tuc en Bob logeren en beleeft zo opnieuw het single-gevoel. Bree werft een nieuwe medewerker aan.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Gaby en Angie reizen af naar New York op zoek naar Danny en Ana. Tijdens hun verblijf in de 'Big Apple' botsen ze op supermodellen Heidi Klum en Paulina Porizkova.
«
»
20:35 The War of the Worlds
Catherine, Nathan en Sophia gaan naar Londen. Catherine hoort dat Sophia zwanger is en steunt haar niet, waardoor Sophia nog meer twijfelt of ze het kind moet houden, tot ze het aan Nathan vertelt.
«
»
21:30 Code Black
De broer van Angus probeert zijn positie in het Angel Memorial veilig te stellen. Christa krijgt romantische gevoelens voor Nealen. Malaya wordt geconfronteerd met een geobsedeerde patiënt.
«
»
22:25 Code Black
Deze ziekenhuisserie speelt zich af op een extreem drukke SEH-afdeling waar zoveel patiënten binnenkomen dat het personeel het amper kan bijbenen waardoor een 'code zwart' ontstaat.
«
»
23:20 Get Shorty
Door budgettaire problemen komt de productie van 'The Admiral's Mistress' in gevaar. En relaties op de set nemen een verrassende wending.
«
»
00:20 Get Shorty
Als een studiobaas langskomt, probeert Miles de productieproblemen te verbloemen. Rick en Louis verwerken hun eigen relatieperikelen in het filmproces.
«
»
01:25 Family Guy
Angela, Peters leidinggevende, stuurt hem terug naar school, zodat hij de kwalificaties kan opdoen voor een promotie. Brian, Frank Sinatra Jr. en Stewie openen een horecagelegenheid in Quahog.
«
»
01:45 Family Guy
Bonnie heeft eindelijk een dochter: Susie. Stewie wil er alles aan doen om haar hart te veroveren. Joe heeft 20.000 dollar schuld bij een bookmaker opgebouwd om Bonnies medische kosten te betalen.
«
»
02:05 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
02:30 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
02:50 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
03:15 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
03:30 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
03:55 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
04:15 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
04:35 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
04:55 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
05:10 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
05:35 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers