TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
06:25 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
06:45 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
07:05 Rules of Engagement 4
Audrey plaagt Jeff omdat die in slaap viel tijdens een filmvoorstelling. Jeff wil Audrey bewijzen dat hij nog steeds jong en energiek is en hij besluit deel te nemen aan een softballwedstrijd.
«
»
07:30 Rules of Engagement 4
Jeff begint tekenen van verval te vertonen wanneer hij zich blesseert tijdens een partijtje softbal. Jennifer verpest Adams seksleven met haar stemmingswisselingen nadat ze is gestopt met de pil.
«
»
08:00 Below Deck Mediterranean
Jess toont Aesha de foto. Tom probeert zijn frustraties in te dammen terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob hoeft niet met Jess naar Bali.
«
»
08:55 Tiny House Nation
Een stel uit Tennessee met een peuter wil naar een tiny house verhuizen. John en Zack ontwerpen een huisje van 16 m2 met een roze kasteel, een complete keuken en een slaapkamer met privacy.
«
»
09:50 Grown-ish
Oudste dochter Zoey gaat studeren en komt er snel achter dat niet alles volgens plan verloopt nu ze haar fijne plekje in ouderlijk huis heeft verlaten.
«
»
10:20 Grown-ish
Zoey krijgt voor het eerst last van FOMO, 'the fear of missing out', terwijl ze haar schoolwerk, buitenschoolse activiteiten en feestjes probeert te combineren.
«
»
10:50 Storage Wars
Norwalk is een buitenwijk van LA. In deze opslagboxen kunnen dure erfstukken en vergeten sieraden liggen. Barry wil zijn verzameling curiosa uitbreiden. Brandi en Jarrod trekken een lijn tegen Dave.
«
»
11:15 Storage Wars
In de studentenstad Fullerton in Californië zoeken de kopers naar studieboeken en zeldzame voorwerpen. Dave en Darrell nemen het tegen elkaar op. Barry heeft zijn oog laten vallen op antiek vinyl.
«
»
11:40 Below Deck Mediterranean
Jess toont Aesha de foto. Tom probeert zijn frustraties in te dammen terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob hoeft niet met Jess naar Bali.
«
»
12:35 According to Jim
Jim moet diep in de buidel tasten voor de operatie van zijn cavia nadat die iets verkeerd heeft gegeten.
«
»
13:00 According to Jim
Cheryl en Jim willen er een weekendje op uit trekken om hun vijftiende huwelijksverjaardag te vieren. De mogelijke bevalling van Dana en een tornado gooien echter roet in het eten.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey is dolblij als de jongen die ze leuk vindt ook gevoelens voor haar lijkt te hebben, maar ze begint zich af te vragen wat hij echt van haar wil als hij haar 's avonds laat een berichtje stuurt.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey heeft een deal gesloten met de rector om een getalenteerde basketbalspeler bijles te geven in ruil voor een aanbevelingsbrief, maar haar vrienden denken dat er meer achter zit.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Audrey beweert op haar werk dat ze zwanger is om speciale aandacht te krijgen. Russell neemt een Amish-tiener die bij Adam en Jennifer logeert mee de stad in voor zijn 'Rumspringa'.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Audrey en Jeff gaan uit met Brad en Jackie. Jeff stoort zich al snel aan Jackies gedrag.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Een stel uit Tennessee met een peuter wil naar een tiny house verhuizen. John en Zack ontwerpen een huisje van 16 m2 met een roze kasteel, een complete keuken en een slaapkamer met privacy.
«
»
16:05 Tiny House Nation
Een gezin van vier bouwt een tiny house op het eigen raftingresort in East Tennessee. John en Zack moeten op in totaal 31 m2 ruimte vinden voor een grote slaapkamer en twee tienerkamers.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy wikkelt het seizoen af. Aesha's carrière zit erop. Tom moet de laatste horde nemen. Alex hoopt het bij te leggen met Bugsy. Op hun laatste avond uit krijgt de bemanning een verrassing.
«
»
17:55 According to Jim
Wanneer Cheryls favoriete oom sterft, besluit Jim het huishouden op zich te nemen. Hij krijgt al snel het vermoeden dat Cheryl misbruik maakt van de situatie.
«
»
18:25 According to Jim
Cheryl overtuigt Jim om woedebeheersingslessen te volgen. Hij ontdekt al snel dat het leuker is om wraak te nemen dan om kwaad te worden.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Susans dochter Julie komt op bezoek met haar verrassende nieuwe vriend. Iedereen komt samen in de bar van Warren Schilling voor de 'Battle of the Bands', een jaarlijkse rockwedstrijd.
«
»
19:50 Desperate Housewives
Voor Gaby en Carlos leiden de verwondingen die ze in de brand hebben opgelopen, vreemd genoeg tot een aangename ontdekking, maar voor de meesten zijn de gevolgen minder positief.
«
»
20:35 Opgeknapt en verkocht?
De Montelongos hebben hun gelijke gevonden in een huis dat jarenlang rommel en vuil verzamelde. Wilde katten en muren vol ratten zijn de minst grote problemen waar Armando mee kampt.
«
»
21:35 Opgeknapt en verkocht?
Than waagt zijn kans met een door brand beschadigde stadswoning in Newfield. Hij ziet niets anders dan mogelijkheden en wil het huis renoveren om er grote winst mee te maken.
«
»
22:30 Code Black
Neal heeft een discussie met zijn vader over zijn ernstig zieke moeder. Door haar mysterieuze symptomen is Angels Memorial gedwongen om haar onder quarantaine te plaatsen.
«
»
23:25 Code Black
Een vrouw komt met pijn in haar arm naar het ziekenhuis, maar Malaya is geschokt wanneer ze de resultaten van de MRI-scan onder ogen krijgt.
«
»
00:15 Family Guy
Wanneer Peter per ongeluk op Stewie's harmonica gaat zitten, en deze vast komt te zitten in zijn achterste, ontdekt hij dat hij talent heeft voor deze unieke manier van harmonica spelen.
«
»
00:35 Family Guy
Stewie raadt Brian aan om het rustig aan te doen met zijn nieuwe vriendin. Maar het meisje wordt ongeduldig en papt aan met Cleveland.
«
»
00:55 Last Man Standing
Wanneer Mike hoort dat zijn toekomstige schoonzoon schrik heeft van de verantwoordelijke van de kerk die zich bezighoudt met huwelijken, stelt hij voor dat hij Vanessa en hem als voorbeeld aanhaalt.
«
»
01:20 Last Man Standing
Mike is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden. Voor de gelegenheid wordt er gedineerd in Outdoor Man. En natuurlijk mag een verjaardagsspeech dan niet ontbreken.
«
»
01:40 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
02:05 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
02:25 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
02:50 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
03:15 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
03:35 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
03:55 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
04:20 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
04:40 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
05:00 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
05:20 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
05:40 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers