TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
06:25 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
06:50 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
07:10 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey worden door Jennifer en Adam uitgenodigd voor een etentje. Ze willen echter naar een ander feestje en verzinnen een smoes.
«
»
07:40 Rules of Engagement 4
Timmy heeft genoeg van de bevelen van Russell. Ook Audrey is haar assistent beu. Ze besluiten samen een oplossing te zoeken.
«
»
08:05 Below Deck Mediterranean
Problemen met de voorraad maken Tom furieus. Mahlia en Bugsy proberen de boel te sussen. Rob en Alex worden aangestaard door de gasten. Een foto van Rob en Aesha wordt Jess te veel.
«
»
09:00 Tiny House Nation
Een vrijgezel uit Massachusetts bouwt een mobile tiny house van 14 m2. John en Zack stellen hem op de proef door de jongeman in een huisje van 9 m2 te stoppen. Intussen slaat Zack aan het bouwen.
«
»
09:55 Grown-ish
Zoey worstelt met haar studie en haar nieuwe baan.
«
»
10:20 Grown-ish
Zoey neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.
«
»
10:45 Storage Wars
Als de boxen opengaan in een Californische stad met een rijke Spaans-Amerikaanse cultuur, vinden de kopers een paspoptelefoon, een illegale destilleerketel en kantoorspullen. Is dat alles iets waard?
«
»
11:15 Storage Wars
De opslag heeft ook zijn griezelige kanten. Barry huurt twee helderzienden in om te 'zien' wat er in de boxen in Gardena ligt. De twee hebben er geen goed gevoel bij. Jarrod en Brandi nemen een gok.
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Problemen met de voorraad maken Tom furieus. Mahlia en Bugsy proberen de boel te sussen. Rob en Alex worden aangestaard door de gasten. Een foto van Rob en Aesha wordt Jess te veel.
«
»
12:35 According to Jim
Jim vindt dat Cheryl hun zoon Kyle veel te hard heeft verwend. Hij besluit van hem een echte man te maken en geeft hem lessen zelfverdediging.
«
»
13:00 According to Jim
Cheryl wil Jim meenemen naar een babyreceptie, maar hij vindt dat niet mannelijk genoeg. Per toeval belandt hij in een talkshow op televisie.
«
»
13:30 Grown-ish
Oudste dochter Zoey gaat studeren en komt er snel achter dat niet alles volgens plan verloopt nu ze haar fijne plekje in ouderlijk huis heeft verlaten.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey krijgt voor het eerst last van FOMO, 'the fear of missing out', terwijl ze haar schoolwerk, buitenschoolse activiteiten en feestjes probeert te combineren.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Audrey plaagt Jeff omdat die in slaap viel tijdens een filmvoorstelling. Jeff wil Audrey bewijzen dat hij nog steeds jong en energiek is en hij besluit deel te nemen aan een softballwedstrijd.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Jeff begint tekenen van verval te vertonen wanneer hij zich blesseert tijdens een partijtje softbal. Jennifer verpest Adams seksleven met haar stemmingswisselingen nadat ze is gestopt met de pil.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Een vrijgezel uit Massachusetts bouwt een mobile tiny house van 14 m2. John en Zack stellen hem op de proef door de jongeman in een huisje van 9 m2 te stoppen. Intussen slaat Zack aan het bouwen.
«
»
16:05 Tiny House Nation
Een stel uit Tennessee met een peuter wil naar een tiny house verhuizen. John en Zack ontwerpen een huisje van 16 m2 met een roze kasteel, een complete keuken en een slaapkamer met privacy.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Jess toont Aesha de foto. Tom probeert zijn frustraties in te dammen terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob hoeft niet met Jess naar Bali.
«
»
18:00 According to Jim
Jim moet diep in de buidel tasten voor de operatie van zijn cavia nadat die iets verkeerd heeft gegeten.
«
»
18:25 According to Jim
Cheryl en Jim willen er een weekendje op uit trekken om hun vijftiende huwelijksverjaardag te vieren. De mogelijke bevalling van Dana en een tornado gooien echter roet in het eten.
«
»
18:55 Desperate Housewives
Gaby's geluk kan niet op wanneer een cliënt van Carlos hen een fantastisch aanbod doet. Maar een onthutsende ontdekking doet haar twijfelen. Lynette verdenkt Tom ervan haar te bedriegen.
«
»
19:50 Desperate Housewives
Het gedrag van mevrouw Hildebrand duwt Gabrielle tot het uiterste. Susan en Jackson starten opnieuw. Bree en Orson ontslaan een stelende werknemer, maar die heeft nog een verrassing in petto.
«
»
20:35 Family Guy
Wanneer Peter per ongeluk op Stewie's harmonica gaat zitten, en deze vast komt te zitten in zijn achterste, ontdekt hij dat hij talent heeft voor deze unieke manier van harmonica spelen.
«
»
21:05 Family Guy
Stewie raadt Brian aan om het rustig aan te doen met zijn nieuwe vriendin. Maar het meisje wordt ongeduldig en papt aan met Cleveland.
«
»
21:30 Last Man Standing
Wanneer Mike hoort dat zijn toekomstige schoonzoon schrik heeft van de verantwoordelijke van de kerk die zich bezighoudt met huwelijken, stelt hij voor dat hij Vanessa en hem als voorbeeld aanhaalt.
«
»
21:55 Last Man Standing
Mike is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden. Voor de gelegenheid wordt er gedineerd in Outdoor Man. En natuurlijk mag een verjaardagsspeech dan niet ontbreken.
«
»
22:25 Grown-ish
Oudste dochter Zoey gaat studeren en komt er snel achter dat niet alles volgens plan verloopt nu ze haar fijne plekje in ouderlijk huis heeft verlaten.
«
»
22:55 Grown-ish
Zoey krijgt voor het eerst last van FOMO, 'the fear of missing out', terwijl ze haar schoolwerk, buitenschoolse activiteiten en feestjes probeert te combineren.
«
»
23:15 Opgeknapt en verkocht?
Angie en Harris pakken, samen met investeerders Peter en Brian, een renovatie aan. Het huis ziet eruit als een sprookjeshuis, maar hier is geen sprake van 'ze leefden nog lang en gelukkig'.
«
»
00:10 Opgeknapt en verkocht?
Het team van Armando verbouwt een met graffiti bekliederde twee-onder-een-kap met brandschade, maar dan krijgt de eigenaar twijfels en wordt het een lastige klus.
«
»
01:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met schattige en opstandige peuters.
«
»
01:45 Make You Laugh Out Loud
Van rampen met de bruidstaart tot ruziënde bruidsmeisjes, hinderlijke kinderen en bruidegoms die hun bruid laten vallen.
«
»
02:35 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
02:55 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
03:15 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
03:35 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
03:55 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
04:15 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
04:35 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
04:55 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
05:15 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
05:40 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers