TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
06:20 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
06:40 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
07:00 Rules of Engagement 4
Wanneer Audrey ontdekt dat Russell stiekem een grote fan is van Broadway-musicals, gebruikt ze dit weetje in haar voordeel en chanteert ze hem met tickets.
«
»
07:30 Rules of Engagement 4
Russell beseft dat een mannelijke assistent inhuren verrassende voordelen kan hebben. Audrey geeft zich op als vrijwilliger om voor te lezen aan bejaarden.
«
»
07:55 Below Deck Mediterranean
Na een nacht op Ibiza moeten Rob en Jess het bijleggen. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. Tom draait door na een vraag van een gast.
«
»
08:50 Sell This House: Extreme
Liz en Jason Broekman hebben negen jaar met plezier in New Orleans gewoond, maar nu zijn ze op zoek naar ruimte voor hun kippen. Het punt is alleen dat de kopers niet voor hun huis in de rij staan.
«
»
09:50 Grown-ish
Nomi daagt Zoey uit om vrienden te blijven met Luca na hun breuk en Zoey vraagt zich af of je vrienden kunt blijven met je ex. Jazz en Doug maken Vivek wegwijs in de wereld van de datingapps.
«
»
10:15 Grown-ish
Luca stuurt Zoey een verwarrend berichtje waardoor ze allebei van slag raken, Ana haalt studenten over om zich te registreren voor de stemronde en Aaron schrikt van zijn hoge studieschuld.
«
»
10:40 Storage Wars
Twee gezworen rivalen gaan de confrontatie aan omwille van een opslagruimte van 20.000 pond, en Jarrod en Brandi krijgen ruzie als Jarrod een dubieuze eenheid koopt.
«
»
11:10 Storage Wars
De kopers zijn in Huntington Beach. Dave legt Darrell in de luren, maar komt van een koude kermis thuis. Barry stuit op een piano van 30 cm, maar het kleine wonder zou ook kinderspeelgoed kunnen zijn.
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Na een nacht op Ibiza moeten Rob en Jess het bijleggen. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. Tom draait door na een vraag van een gast.
«
»
12:30 According to Jim
Jim ontdekt dat de vader van een van de klasgenootjes van Ruby en Gracie zijn eigen vader is, die hem heeft verlaten toen hij nog een kind was.
«
»
12:55 According to Jim
Cheryl verbiedt Jim om zijn jaarlijkse 'Green Man'-dansje op te voeren op Saint Patrick's Day, om op een goed blaadje te komen bij het kerkbestuur.
«
»
13:25 Grown-ish
De meiden verrassen Nomi met een babyshower.
«
»
13:50 Grown-ish
Aaron moet nu echt iets gaan doen aan zijn studieschuld.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Jeff maakt een nieuwe vriend tijdens het fitnessen. Hij is geschokt wanneer Audrey hem vertelt dat de man homo is.
«
»
14:45 Rules of Engagement 4
Jeffs vader heeft zijn enkel verstuikt en trekt een tijdje in bij Jeff en Audrey. Audrey heeft al snel genoeg van de man, vooral omdat hij verwacht dat zij altijd voor hem klaarstaat.
«
»
15:15 Sell This House: Extreme
Liz en Jason Broekman hebben negen jaar met plezier in New Orleans gewoond, maar nu zijn ze op zoek naar ruimte voor hun kippen. Het punt is alleen dat de kopers niet voor hun huis in de rij staan.
«
»
16:05 Sell This House: Extreme
In de jaren '80 zijn Greg en Carol Bain naar een groot huis in een kindvriendelijke wijk in Seattle verhuisd. Inmiddels zijn de kinderen het huis uit en willen ze verhuizen, mede omdat Carol MS heeft.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Bugsy organiseert een thema-avond. De spanning tussen kapitein Sandy en Tom loopt op. Jess is Aesha zat. Alex vraagt Bugsy naar hun relatie. Wegens een grove fout wil een bemanningslid opstappen.
«
»
18:00 According to Jim
Wanneer Andy en Ryan dagelijks afspreken om een spelletje te schaken, denkt Jim dat hij Andy kwijtraakt als beste vriend.
«
»
18:25 According to Jim
Ryan meldt met veel trots de zwangerschap van Dana, maar Jim waarschuwt hem voor stemmingswisselingen die met de hormonen gepaard gaan.
«
»
18:55 Desperate Housewives
Bree merkt dat haar drukke werkschema invloed heeft op haar relatie met Orson. Susan ontdekt dat het niet vervelend is dat Mike en haar nieuwe vriend bevriend raken. Parker geeft advies aan Lynette.
«
»
19:50 Desperate Housewives
Brees dochter Danielle komt voor het eerst sinds jaren terug naar Wisteria Lane en daar wordt meteen flink over geroddeld.
«
»
20:35 CSI: Miami
In een schietclub wordt het levenloze lichaam van sergeant Hicks aangetroffen. Op de plaats van de misdaad wordt geen bloed gevonden, waardoor Horatio vermoedt dat de man elders werd vermoord.
«
»
21:30 CSI: Miami
Sonya Barak wordt van terrorisme verdacht en wordt een doelwit voor haar eigen medewerkers.
«
»
22:30 CSI: NY
Het CSI-team onderzoekt het bloedspoor dat een vrouw heeft achtergelaten toen ze door de lobby van een hotel struikelde voordat ze de hotelmanager de hulpdiensten liet bellen.
«
»
23:20 CSI: NY
Mac en zijn collega's leiden het onderzoek naar de moord op een bediende van een informaticabedrijf.
«
»
00:10 Last Man Standing
Mike ontmoet zijn ex-vriendin Billie Cassidy, die ondertussen een bekende rotsklimmer is. Hij kan haar ervan overtuigen haar klimgerei te verkopen via Outdoor Man.
«
»
00:35 Last Man Standing
Vanessa wil wat meer vriendin dan moeder zijn voor haar drie dochters en ze hoopt dat het laten plaatsen van een tattoo hierbij zal helpen. Ondertussen krijgt Ryan kampeerlessen van Kyle.
«
»
00:55 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
01:40 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:25 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
02:45 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
03:10 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
03:30 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
03:55 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
04:15 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
04:35 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
05:00 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
05:20 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
05:40 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers