TVgids - FOX

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
06:25 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet n kandidaat iets waardevols.
«
»
06:45 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
07:10 Dharma & Greg
Edward en Kitty winnen een gloednieuwe monovolumewagen tijdens een actie voor het goede doel.
«
»
07:35 Dharma & Greg
Dharma brengt heel veel tijd door bij haar ouders om op de baby te passen. Greg krijgt haar haast niet meer te zien. Uit verveling probeert hij zijn vader aan de tand te voelen over persoonlijke zaken
«
»
08:05 Below Deck Mediterranean
Er komen nieuwe gasten aan boord die zeven maanden verkering vieren. Het moet een romantisch hoogtepunt worden. Ben gaat uit met Hannah, maar een miscommunicatie in de keuken dreigt alles te bederven.
«
»
09:00 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
09:30 Tiny House Hunting
Anthony en Anthony zijn hun dure appartementen in Cleveland zat. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie: samen tiny gaan wonen. Maar lukt het ze om iets in het hippe Ohio City te vinden?
«
»
09:55 Grown-ish
Zoey vraagt zich af of ze misschien een andere weg moet inslaan nu haar Instagram wordt overspoeld met negatieve berichtjes.
«
»
10:20 Grown-ish
Zoey moet een moeilijke beslissing nemen die haar toekomst kan veranderen nadat ze op nationale televisie voor het blok wordt gezet.
«
»
10:50 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
11:10 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
11:40 Below Deck Mediterranean
Er komen nieuwe gasten aan boord die zeven maanden verkering vieren. Het moet een romantisch hoogtepunt worden. Ben gaat uit met Hannah, maar een miscommunicatie in de keuken dreigt alles te bederven.
«
»
12:35 According to Jim
Wanneer Jim ontdekt dat Cheryl de boodschappen aan huis laat leveren, staat hij erop om de boodschappen zelf te doen om geld uit te sparen.
«
»
13:00 According to Jim
Jim is een grote fan van de Bears en is geschokt wanneer hij zijn zoon Kyle ziet spelen met een gadget van een ander sportteam.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey probeert haar traumatiserende relatiebreuk achter zich te laten door te feesten. Als de elektriciteit op de campus uitvalt, moet ze thuisblijven en haar gevoelens onder ogen zien.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey haalt de beurs van haar dromen binnen, maar ze zet haar reputatie en haar baan op het spel als ze te veel blootgeeft op sociale media.
«
»
14:25 Dharma & Greg
Dharma ontfermt zich over het liefdesleven van Marlene, de secretaresse van Greg.
«
»
14:50 Dharma & Greg
Dharma organiseert een verrassingsfeestje voor Gregs verjaardag.
«
»
15:20 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
15:50 Tiny House Hunting
Anthony en Anthony zijn hun dure appartementen in Cleveland zat. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie: samen tiny gaan wonen. Maar lukt het ze om iets in het hippe Ohio City te vinden?
«
»
16:15 Sell This House: Extreme
Paul en Carolyn hebben voor vijf ton een blokhut aan het meer gekocht om daar hun drie kinderen groot te brengen. Twee jaar en nog een kind later is het huis te klein en moeten ze het alweer verkopen.
«
»
17:05 Below Deck Mediterranean
Hannah voelt zich door Ben verraden als Ben naar de kapitein stapt vanwege de miscommunicatie in de keuken. De bemanning krijgt eindelijk een dag vrij, maar Bryan wil Danny een etiquettelesje leren.
«
»
17:55 According to Jim
Wanneer Jim in de kerk valsspeelt bij een spelletje bingo voor het goede doel, begint zijn geweten al snel te knagen.
«
»
18:25 According to Jim
Wanneer Cheryl aan Jim vertelt dat haar vriendin een juweel van haar man heeft gekregen, is Jim ervan overtuigd dat de man zijn vrouw heeft bedrogen en dat hij het probeert goed te maken.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Mike Delfino wordt ondervraagd door de politie in verband met de moord op Mrs. Huber. Uiteindelijk wordt hij gearresteerd.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Maisy Gibbons wordt gearresteerd wegens prostitutie. Dit heeft nare gevolgen voor Bree en Rex, want het boekje van Maisy waarin de namen van al haar klanten staan, wordt openbaar gemaakt.
«
»
20:35 Zombie House Flipping
Justin komt aanzetten met een vervallen pand waar Duke en Keith geen brood in zien, en dus nemen Justin en Ashlee de verbouwing met zijn tween op zich. Dan blijkt er een kraker in het huis te zitten.
«
»
21:30 Zombie House Flipping
Het team ruikt geld als ze op een klein huisje op een flinke lap grond stuiten. Het idee is slopen en twee nieuwe huizen bouwen, alleen gaat het opdelen van de grond niet door. Goede raad is duur.
«
»
22:30 UnReal
Quinns moederinstinct wordt op de proef gesteld als Chet zijn zoon meeneemt naar het werk. Het welzijn van de deelnemers, de producers en het programma staat op het spel als Rachel te ver gaat.
«
»
23:20 UnReal
De crew van Everlasting moet afrekenen met de gevolgen van de vorige aflevering. Als de zender zich bemoeit, is dat voor Rachel en Quinn reden genoeg om elkaar een loer te draaien.
«
»
00:15 Family Guy
Lois kijkt niet uit naar haar verjaardag. Ze besluit haar leven om te gooien en kiest voor een nieuwe, jongere levensstijl. Stewie adopteert een schildpad die hij aantreft in het park.
«
»
00:45 Family Guy
Meg is verliefd op Kent Lastname, een populaire jongen op haar school. Esther raadt haar aan om hem mee uit te vragen, maar Meg vreest te worden afgewezen.
«
»
01:10 Last Man Standing
Mike keert terug naar huis na een roadtrip die maar liefst twee maand heeft geduurd. Een verwoestende tornado is op weg naar het huis van de Baxters.
«
»
01:40 Last Man Standing
Mike wil dat Boyd alleen naar huis stapt van school, maar Ryan twijfelt of dit wel een goed idee is. Ed en Kyle zitten een vergadering voor met burgers die zich voorbereiden op doomsday.
«
»
02:00 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
02:20 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
02:45 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
03:05 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
03:30 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
03:50 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
04:15 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
04:35 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
04:55 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
05:15 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
05:40 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers