TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Herfstbeelden
«
»
12:15 Dagelijkse kost
Zacht gegaarde varkensribbetjes met een Aziatische toets, pittige gebakken broccoli en romige rijst met kokos. Met een klein beetje geduld zet je een waar feestmaal op tafel.
«
»
12:30 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Thilly spreekt met Judith af om te gaan eten. Tim probeert, op aansturen van Simonne, Frank de nodige afleiding te bezorgen. Tamara kijkt er naar uit om terug te gaan werken.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:35 Dieren in nesten
Chris Dusauchoit volgt in de dierenkliniek een veulen met kolieken. In de Zoo van Antwerpen moeten tijgers, leeuwen en luipaarden ingeënt worden en dit is uiteraard niet zonder risico's.
«
»
14:55 Van Der Valk
In een hotel in Amsterdam ontdekt het personeel het lijk van een jonge vrouw. Commissaris Piet van der Valk en zijn collega Lucienne onderzoeken haar dood, die al snel heel wat mysteries oproept.
«
»
16:25 22 Kids and Counting
Het is drukker dan ooit bij de Radfords. Noel wil aan zijn conditie werken en dat wordt al snel een project voor het hele gezin. Millie wil bewijzen dat ze ook zonder de hulp van haar ouders kan.
«
»
17:10 Witse
In het beautycentrum van Eva Bloemendael wordt de Indische masseur Sira, een Sikh, dood teruggevonden in een kruidenbad.
«
»
18:06 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:08 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse kost
Een romige kaassaus met veel groenten, zalm uit blik en pasta, gegratineerd in de oven. Dit is eenvoudige en snelle kost, maar daarom niet minder lekker!
«
»
18:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Op het advocatenkantoor heerst er een goede sfeer. Tim beseft dat hij iets heeft goed te maken. Thilly toont haar vastberadenheid. Christine wil actie ondernemen. Sam krijgt een alarmerend bericht.
«
»
20:40 McDonald & Dodds
McDonald en Dodds komen in de wereld van de F1 terecht wanneer een befaamde motorsportdynastie uit de regio, de familie Addington, meldt dat een van hun rijders overleden is tijdens een pitstop.
«
»
22:10 VRT NWS laat
Nieuwsuitzending.
«
»
22:36 Keno
Spelshow.
«
»
22:37 Euromillions
Spelshow.
«
»
22:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 Dan In Real Life
Alleenstaande vader Dan Burns schrijft een succesvolle column over opvoeden, maar zelf bakt hij er niks van. Tot overmaat van ramp wordt hij verliefd op de nieuwe vriendin van zijn broer.
«
»
00:20 Dagelijkse kost
Een romige kaassaus met veel groenten, zalm uit blik en pasta, gegratineerd in de oven. Dit is eenvoudige en snelle kost, maar daarom niet minder lekker!
«
»
00:35 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:00 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers