TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Marnix, Vincent, Bente, Björn en Maxime. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro binnen te halen.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Joren raakt helemaal van streek. Frank heeft een belangrijke waarschuwing voor Stan. Tom maakt zich ongerust. Olivia begint op een nieuwe school. Lowie arriveert bij Boowie en het kantoor is leeg.
«
»
13:55 Clips
Muziekclips.
«
»
14:20 De zoo: achter de schermen
Na twaalf jaar wachten vonden de verzorgers eindelijk weer een ei bij de koningspinguïns. Omdat het uitkomen van dit ei complicaties met zich meebrengt, beleven de verzorgers spannende momenten.
«
»
14:45 Vlaanderen vakantieland
Maureen Vanherberghen en documentairemaker Karine Claassen gaan op stap in het Waasland. Ze nemen de waterbus voor een bezoek aan Fort Liefkenshoek in Beveren.
«
»
15:05 We Are Family
Noëmi heeft nieuws in verband met haar DNA-match, maar ze weet niet goed hoe het nu verder moet. Lidewij krijgt het heuglijke nieuws dat ze tante geworden is van Noah.
«
»
15:40 Murdoch Mysteries
Murdoch wordt beschuldigd van de moord op de beroemde danseres Lydia Hall. Zal hij erin slagen zijn onschuld te bewijzen?
«
»
16:25 Nigel Marven's wild Central America
Vandaag gaan we met Nigel Marven op stap in Panama, op zoek naar wilde dieren. De wolkenkrabbers in de stad zijn de thuis van de kalkoengier en waadvogels houden halt in Panama Bay.
«
»
17:15 Flikken
Een tip om een lading namaaksigaretten te onderscheppen loopt af met een sisser. Is Raymonds tipgever onbetrouwbaar? Of heeft de smokkelbende de verklikker door?
«
»
18:06 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:08 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 The dog house
Vandaag gaan we op double date wanneer Roshni en Jay twee heel verschillende honden ontmoeten: de zelfverzekerde Bella, een speelse stafford, en Cech, de verlegen, maar knuffelgrage terriër.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:50 Dagelijkse zomerkost
Heerlijke spaghettisaus op kindermaat.
«
»
20:10 F.C. De Kampioenen
Na het vertrek van Oscar Crucke heeft Boma zichzelf uitgeroepen tot trainer. Hij wil de zaken zeer streng aanpakken, maar dat is niet naar de zin van de spelers.
«
»
20:45 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Marnix, Vincent, Bente, Björn en Maxime. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro binnen te halen.
«
»
21:20 Loslopend wild
Net als ieder van ons proberen de vrouwen en mannen van allerlei generaties uit 'Loslopend wild' nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout.
«
»
21:50 De Campus Cup
De eerste halve finale wordt een duel tussen Brussel en Gent: Toegepaste Taalkunde van VUB neemt het op tegen Kinesitherapie van Universiteit Gent. Welke opleiding krijgt de bovenhand?
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 Dagelijkse zomerkost
Heerlijke spaghettisaus op kindermaat.
«
»
23:17 Keno
Keno.
«
»
23:18 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:20 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers