TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Herfstbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Oerdegelijke dagelijkse kost! Een hamburger met lekkere Belgische kaas, gestoofde groene kool en geroosterde aardappelwedges. Hiermee krijg je iedereen snel aan tafel!
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Bob ziet een volgende opdracht niet zitten, maar de opdrachtgever volhardt. Leo bedenkt samen met Tamara een plan om de roddels de kop in te drukken. Marianne is enthousiast.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:30 Vlaanderen vakantieland
Maureen Vanherberghen en VRT-journalist Riadh Bahri fietsen rond de luchthaven van Zaventem om vliegtuigen te spotten. Ze brengen ook een bezoek aan de Verbeke Foundation in Kemzeke.
«
»
14:50 Unforgotten
Er worden menselijke resten gevonden in de middenberm van de M1. Cassie en Sunny moeten op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.
«
»
16:20 First dates
Even lijkt Kate Middleton zelf het First Dates-restaurant binnen te stappen, maar het is haar lookalike, de 28-jarige Jodie, die vanavond hoopt haar eigen 'Prince Charming' te ontmoeten.
«
»
17:10 Witse
Aziza Suleyman, een Turkse vrouw, wordt brutaal met messteken afgemaakt nadat ze op een avond terugkomt van een vergadering. In het cultureel centrum maakte ze ruzie met haar Vlaamse vriend Jeroen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Tover de herfst op je bord met een lekker stuk gebakken vis, knolselderpuree en gebakken dooierzwammetjes of cantharellen. Dit is simpelweg lekker eten en bovendien niet veel werk!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Waldek en Rosa zitten in een discussie verwikkeld. Dieter steekt Britney een hart onder de riem. Ilias denkt de deal van zijn leven te kunnen doen. Thilly krijgt een voorstel in de schoot geworpen.
«
»
20:40 Lewis
Een kerkdienst wordt voortdurend verstoord door het geluid van schoten. Lewis besluit een kijkje te gaan nemen en ontmoet zo een rockzangeres die hij in het verleden bewonderde.
«
»
22:15 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:42 Keno
Keno.
«
»
22:43 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:45 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 A million little things
Een kans op een beurs als doctoraatsstudent voor Maggie zorgt ervoor dat Gary zijn eigen toekomst gaat herbekijken. De vrienden komen samen om een groot verlies te verwerken.
«
»
23:30 Scream
In het Amerikaanse stadje Santa Rosa heeft een moordenaar het op een groepje tieners gemunt. Eén voor één worden ze vermoord. Journaliste Gale Weathers is vastberaden om de moordenaar te ontmaskeren.
«
»
01:15 Dagelijkse Kost
Tover de herfst op je bord met een lekker stuk gebakken vis, knolselderpuree en gebakken dooierzwammetjes of cantharellen. Dit is simpelweg lekker eten en bovendien niet veel werk!
«
»
01:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:55 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers