TVgids - n

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op n
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Radio 2 op n
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Nio en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
In de Withoeve arriveert een oude bekende. Ann schrikt van een felle reactie van Sandrine. Rosa wordt bedolven onder de cadeautjes en ook Steven krijgt een verrassing.
«
»
14:05 Dieren in nesten
De poes Prutske heeft een groot gezwel op haar staart. Johan neemt haar mee naar zijn praktijk om het gezwel te verwijderen. Zijn collega Heidi gaat bloed trekken bij een kudde Highland Cattle.
«
»
14:25 First Dates
Rita is 63 lentes jong en danst door het leven. Haar date Geert snort door de stad op een segway. Kleuterjuf Paulien viert haar verjaardag in het First dates-restaurant.
«
»
15:05 Dierendokters 24/7
Dadou is een 26-jarige hengst. Hij heeft zijn hele leven karren en koetsen getrokken. Hij wordt naar de faculteit gebracht omdat hij pijn heeft aan zijn benen en nauwelijks kan blijven rechtstaan.
«
»
15:30 Cold Feet
De drie koppels sukkelen met problemen op seksueel vlak. David raakt niet meer opgewonden door Karen, en zoekt een prostituee op. Ook Adam en Rachel zoeken een oplossing voor hun problemen.
«
»
16:20 Helden van de wildernis
De 30-jarige Nederlander Joeri Zwerts doet al enkele jaren in uiterst primitieve omstandigheden onderzoek naar de grote mensapen.
«
»
17:00 Witse
Witse wordt door een vroegere tipgever, Albain Dictus, op het spoor gebracht van een duur zilverservies dat tijdens een roofmoord te Halle werd ontvreemd.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 22 Kids and counting
Met baby Heidie is het evenwicht bij de familie Radford hersteld: elf meisjes en elf jongens. De jongste is enkele maanden, de oudste 32 jaar en twintig kinderen wonen nog thuis.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:50 F.C. De Kampioenen
Boma wil Goedele terug. Hij ensceneert een overval om haar te redden zodat ze uit dankbaarheid toch met hem trouwt. Maar het is Pol die Goedele uit handen van de overvallers (Marc en Xavier) redt.
«
»
20:25 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Nio en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
20:57 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
21:00 Vera
Zakenvrouw Lisa Varsey, eigenares van een keten van schoonheidssalons in Newcastle, houdt een luxueus bootfeestje voor familie en vrienden op de Tynerivier. Dan wordt haar zus Dani dood aangetroffen.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:51 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
22:52 Keno
Keno.
«
»
22:53 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 Brewster's Millions
De onfortuinlijke baseballspeler Montgomery erft plots 300 miljoen dollar van zijn excentrieke oom Rupert Horn. Er is wel een belangrijke voorwaarde aan verbonden.
«
»
00:35 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Nio en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
01:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers