TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Rijkgevulde tomaten met fantastische krabsla en een gekoelde coulis van verse tomaten en basilicum. Overheerlijk en lekker fris!
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Judith heeft de raad van Ann ter harte genomen en daar draagt ze de gevolgen van. Nancy verontschuldigt zich bij Femke voor haar gedrag. Tim probeert Sam te troosten, maar heeft Sam wel troost nodig?
«
»
14:00 Dieren in nesten
Chris Dusauchoit volgt in de dierenkliniek een veulen met kolieken. In de Zoo van Antwerpen moeten tijgers, leeuwen en luipaarden ingeënt worden en dit is uiteraard niet zonder risico's.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:30 Het huis
Meervoudig winnares van landstitels en voetbalbekers Imke Courtois is te gast bij Eric Goens. Naast het veld is ze ook nog model, student, gelegenheidsactrice en vooral welkom in 'Die huis'.
«
»
15:20 Murdoch Mysteries
Murdoch en Crabtree onderzoeken een mysterieuze tempel waar misschien een oude schat verborgen ligt. En waar het leven van elke schattenjager in groot gevaar is.
«
»
16:05 From Above
Shikoku is het kleinste eiland van de vier 'grote' Japanse eilanden. Samen met Chugoku ten westen van Honshu omringen ze de Japanse Binnenzee en je vindt er de zonnigste Japanse stranden.
«
»
17:00 Recht op recht
Een keurige bungalow in een rustige wijk. Greet Nachtegaele werkt er samen met haar zus Els en haar vriendin Kaat als prostituee. Op een nacht wordt Els vermoord in de tuin. Gestenigd.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Gravad lax betekent letterlijk 'begraven zalm'. Jeroen begraaft de zalm onder limoen, chili en koriander voor een subtiele Thaise smaak. Serveer dit op een toastje met opgeklopte zure room!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 F.C. De Kampioenen
De negen maanden zijn om, maar de geboorte zit er nog niet meteen aan te komen, tot groot ongenoegen van Bieke: Pascale wil de geboorte forceren met allerhande middeltjes.
«
»
20:25 Vera
Op een oude scheepswerf in het kuststadje Peyton-by-the-Sea wordt het lichaam van een tienerjongen aangetroffen. Al snel blijkt dat een gewelddadige bende uit Newcastle Peyton onveilig maakt.
«
»
21:55 Villa Sporza
Karl Vannieuwkerke blikt samen met zijn gasten terug op de wedstrijden van de dag. Uiteraard komen we ook alles te weten over wat er vandaag is gebeurd bij de Rode Duivels.
«
»
22:50 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:07 Keno
Keno.
«
»
23:08 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:10 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:15 Asterix en de Olympische Spelen
Om de Romeinen een hak te zetten, trekken de Galliërs naar Griekenland, waar ze alle medailles tijdens de Olympische Spelen hopen weg te kapen...
«
»
01:10 Dagelijkse Kost
Gravad lax betekent letterlijk 'begraven zalm'. Jeroen begraaft de zalm onder limoen, chili en koriander voor een subtiele Thaise smaak. Serveer dit op een toastje met opgeklopte zure room!
«
»
01:25 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers