TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Een originele versie van de klassieke appelflap. In deze gevulde koeken gebruikt Jeroen pistache, appel en rabarber. Hij werkt ze af met geschaafde amandelen.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Kobes plan dreigt in het water te vallen. Tom brengt een van zijn cliënten goed nieuws. Britney beleeft de schrik van haar leven. Waldek heeft een beslissing genomen. Emma botst op een schermutseling.
«
»
14:40 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
16:10 Alpine whistleblowers: on the playground of the marmots
Deze bijzondere knaagdieren ter grootte van een konijn vinden we terug in de Oostenrijkse Alpen. Door het smelten van de gletsjers zijn de marmotten steeds verder de hoogte in gedreven.
«
»
16:40 Buren
Gary kan het prima vinden met Prue, tot hij te weten komt dat ze Amy heeft beledigd. Ondertussen schaamt Harlow zich rot voor het gedrag van haar moeder.
«
»
17:05 Recht op recht
Sandrine en haar man Bert openen een suikerbonenzaak. Ze worden opgezocht door een Albanees die maandelijks een forse som eist in ruil voor "bescherming".
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
We gaan de Indiase toer op met gehaktballetjes in een pittige tomatensaus. De plattekaas met fenegriek en venkelzaad maakt dit kruidige gerecht meteen wat milder.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Nancy uit haar ongenoegen tegen Femke. Thilly geeft Stan goede raad. Er wacht Leo een verrassing van formaat. Paulien spreekt Tim aan. Blijft het water tussen Bob en Lowie te diep?
«
»
20:35 Songfestival Ahoy!
Enkele bekende Eurovisiesongfestival-fans beleven, samen met vrienden of huisgenoten, de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival vanuit hun eigen cocon.
«
»
21:00 Eurovisiesongfestival
Zeventien landen treden in deze tweede halve finale aan: de tien beste landen plaatsen zich voor de finale. Presentatie: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:19 Keno
Keno.
«
»
23:20 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:25 Sporza: Giro
Rit 12: Siena - Bagno di Romagna (212 km). Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:45 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
00:05 Dagelijkse Kost
We gaan de Indiase toer op met gehaktballetjes in een pittige tomatensaus. De plattekaas met fenegriek en venkelzaad maakt dit kruidige gerecht meteen wat milder.
«
»
00:20 Het journaal (nacht)
Nieuwsuitzending.
«
»
00:35 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
00:40 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers