TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Een vegetarische sandwich met gelakte aubergine en miso, oosterse coleslaw met wortel, daikon en komkommer en een pittige dressing met wasabi. Een ideale snelle snack voor wie graag Japans eet.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Marianne stelt zich heel begripvol op tegenover Femke, terwijl Peter hetzelfde doet ten opzichte van Waldek. De woorden van Leo spoken door het hoofd van Ann.
«
»
14:20 Dieren in nesten
Chris Dusauchoit is erbij in Dierenpark Planckendael wanneer een wisent wordt klaargemaakt voor transport naar Innsbruck. Sil van het Natuurhulpcentrum moet een gewonde buizerd vangen.
«
»
14:40 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
16:15 Mantises - masters of deception
De bidsprinkhaan is een heel precieze killer die aan kungfu lijkt te doen en die in Japan symbool staat voor waakzaamheid. Met zijn twee grote ogen kan hij snel de afstand tot zijn prooi inschatten.
«
»
16:45 Buren
Terese en Paul doen hun uiterste best om Prue ervan te overtuigen dat ze Harlow een stabiele thuis kunnen bieden, maar ze vangen bot. Kan Harlow haar moeder nog op andere gedachten brengen?
«
»
17:05 Recht op recht
Dennis Moerman werd veroordeeld tot 12 jaar wegens moord op de man van zijn minnares Esther Broos, maar komt na zeven jaar voorwaardelijk vrij.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Een originele versie van de klassieke appelflap. In deze gevulde koeken gebruikt Jeroen pistache, appel en rabarber. Hij werkt ze af met geschaafde amandelen.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:02 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Nancy maant Peter aan om actie te ondernemen. Waldek wakkert Angèle haar nieuwsgierigheid aan. Christine maakt Tom duidelijk dat ze niet gediend is van zijn favoritisme.
«
»
20:40 Buurman, Wat Doet U Nu?
Sandra Kim was in 1986 amper 13 toen ze het Eurovisiesongfestival won. Als marionet van een tirannieke manager had ze maar 'ja' te knikken.
«
»
21:20 Filip van België: De lange Weg naar de Troon
Filip gaat naar de Koninklijke Militaire School. Daar haalt hij het brevet van gevechtspiloot. Toch loopt hij wat verloren, en Boudewijn vraagt aan Guy Mertens om zich over zijn neef te ontfermen.
«
»
22:15 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:47 Sporza: Giro
Rit 11: Perugia - Montalcino (162 km). Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:05 Schitt's Creek
Johnny, Stevie en Roland trekken naar New York om hun project te pitchen. Hun families wachten bang af tot ze terugkeren.
«
»
23:26 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
23:27 Keno
Keno.
«
»
23:28 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
23:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
23:50 Dagelijkse Kost
Een originele versie van de klassieke appelflap. In deze gevulde koeken gebruikt Jeroen pistache, appel en rabarber. Hij werkt ze af met geschaafde amandelen.
«
»
00:05 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
00:30 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
00:35 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:05 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers