TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Deze kroket wordt de nieuwe hit bij Dagelijkse kost! Gekookte beenham, een fantastische Belgische kaas en witte asperges zijn de smaakmakers in deze topbereiding.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Extra time
'Extra Time' blikt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League. Peter Vandenbempt, Patrick Goots en Franky Van der Elst zijn de analisten.
«
»
15:05 Victoria
Ter gelegenheid van de doop van prins Arthur wordt er een Georgiaans bal georganiseerd. Victoria, Albert en Leopold zijn niet te spreken over het publiek maken van de privé-etsen van de familie.
«
»
15:50 Equator: the line of life
De laaglandgorilla in Gabon wordt stilletjesaan een vriend voor de mens. De orang-oetans van Borneo hebben een heel intieme band met de verzorgers die hen proberen te redden van uitsterving.
«
»
16:35 Buren
Chloe is nerveus voor het eerste grote evenement dat ze mag organiseren, zeker nu ze het zonder steun van Elly en Terese moet doen.
«
»
17:00 Recht op recht
Bij de GP verdenken ze Stanny ervan informatie door te spelen aan een bende. Hoe dieper Hugo en Chris graven om Stanny vrij te pleiten, hoe meer slijk ze over hem bovenspitten.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Een vegetarische sandwich met gelakte aubergine en miso, oosterse coleslaw met wortel, daikon en komkommer en een pittige dressing met wasabi. Een ideale snelle snack voor wie graag Japans eet.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Judith ergert zich aan haar zus. Angèle voelt zich achteruitgesteld op het werk en besluit om dat niet zomaar te laten gebeuren. Nancy uit haar angst bij Dieter.
«
»
20:35 De weg naar Rotterdam
Hoe bereidt Hooverphonic zich voor op hun deelname aan het Songfestival? Nog voor ze in Rotterdam hun eerste noot spelen, hebben Geike, Alex en Raymond al een hele weg afgelegd.
«
»
21:00 Eurovisiesongfestival
In deze eerste halve finale treden zestien landen aan. De tien beste landen plaatsen zich voor de finale. De Belgische inzending Hooverphonic komt als elfde aan de beurt met 'The Wrong Place'.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:22 Keno
Keno.
«
»
23:23 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:25 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
23:55 Dagelijkse Kost
Een vegetarische sandwich met gelakte aubergine en miso, oosterse coleslaw met wortel, daikon en komkommer en een pittige dressing met wasabi. Een ideale snelle snack voor wie graag Japans eet.
«
»
00:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers