TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Gegrilde lamskoteletjes gaan perfect samen met de Sardijnse pasta, de gegrilde courgette en de frisheid van yoghurt met komkommer en look.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Leo is razend kwaad. Simonne neemt een besluit dat ze al veel eerder had moeten nemen. Nancy staat op het punt om een belofte tegenover Dieter te verbreken.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:30 Dieren in nesten
In India heeft Chris alle reden om uitgelaten te zijn. Terwijl hij de hoop bijna had opgegeven, komt hij oog in oog te staan met een tijger. In Pairi Daiza wordt er gekookt voor de panda's.
«
»
15:00 Victoria
Na een aanslag op haar leven besluit Victoria Ierland te bezoeken. Ze verblijft op het landgoed van Lord Palmerston. Hij probeert het bezoek soepel te laten verlopen, maar Albert is sceptisch.
«
»
15:45 On the wing
Alessandro Huber werkt voor een klein transportbedrijf dat over Suriname vliegt, een land dat voor 96% uit oerwoud bestaat. Zodra we weggaan van de kustlijn, vliegen we over 'de groene hel'.
«
»
16:40 Buren
Om de reputatie van Lassiters te redden, moet Terese een stap terugzetten. Maar samen met Chloe doktert ze een gewiekst plan uit om de touwtjes toch in handen te kunnen houden.
«
»
17:00 Recht op recht
Billy Müller, een 16-jarig escortmeisje, wordt opgepakt door de politie en ondergebracht in een instelling. Chris Haagdoorn bereidt haar jonge cliënte voor op een verschijning voor de jeugdrechtbank.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze kroket wordt de nieuwe hit bij Dagelijkse kost! Gekookte beenham, een fantastische Belgische kaas en witte asperges zijn de smaakmakers in deze topbereiding.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Eddy probeert Thilly duidelijk te maken dat hij twijfels heeft over haar nieuw idee. De verveling slaat toe bij Stan. De frustraties groeien Dieter boven het hoofd.
«
»
20:35 Dwars door de Middellandse Zee
Met de scooter gaat Arnout op verkenning op Kreta, de bakermat van onze beschaving. In Matala herinneren de bewoners zich nog levendig hoe de hippies in de jaren 70 in de rotsspelonken woonden.
«
»
21:20 Filip van België: De lange Weg naar de Troon
De kinderen van Albert en Paola kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf.
«
»
22:10 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:42 Sporza: Giro
Rit 10: L'Aquila - Foligno (139 km). Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:00 Schitt's Creek
Op het vrijgezellenfeest van David en Patrick moet de familie Rose zich bevrijden uit een escape room. Maar hoe meer persoonlijke dilemma's naar boven komen, hoe minder ze gefocust zijn op het spel.
«
»
23:23 Keno
Keno.
«
»
23:25 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
23:45 Dagelijkse Kost
Deze kroket wordt de nieuwe hit bij Dagelijkse kost! Gekookte beenham, een fantastische Belgische kaas en witte asperges zijn de smaakmakers in deze topbereiding.
«
»
00:00 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Batman en commissaris Gordon slaan de handen in elkaar met openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen. Ze lijken in hun opzet te slagen, tot een nieuwe misdaadkoning ten tonele verschijnt: de sadistische Joker.

'The Dark Knight', film uit 2008 met oa. Christian Bale en Heath Ledger, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers